Beoordelingen van Pizza Plus Hoorn

Recente recensies

5.0
Hamersma
vandaag

Tja wat kan ik zeggen super👌🏼als altijd

M.Marx
vandaag
Guoda
gisteren
Marieke
23 november 2022

Na een studiedag met het team heerlijk genoten van de pizza's. Keurig op tijd; warm en zeer smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

De Reus
22 november 2022

Voor de 2e keer, koud eten. Waarschijnlijk te lang onderweg, dus nee…..niet lekker gegeten

Bouchra
21 november 2022

Super!

Cor
21 november 2022

Het eten was super lekker alleen 55 minuten later als de geplande bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk
21 november 2022

Pizza tekort geleverd en wel voor betaalsniet door bellijn heen kunnen komen. Eten was voor de rest goed

Jan Koen
20 november 2022
Paulien van Loon
19 november 2022

Gewoon het allerlekkerst ! Exact op tijd. Wat wil je nog meer ?

R
19 november 2022

Bestelling online verloopt soepel en er wordt een estimated tijd van bezorging aangegeven. Aardige bezorger ook dus TOP!

Harry
18 november 2022

Stond op verkeerde adres naar meerder malen toch de bestelling ontvangen na ophalen bij de snackbar

Joke
17 november 2022

Heb nooit klachten. Deze keer wel. Kip was niet zo mals als anders en erg weinig champignons. Dit gerecht bestel ik regelmatig omdat het lekker is maar nu viel het erg tegen. Jammer. Ik wil graag vaste klant blijven.

Amanda
17 november 2022

Was snel bezorgd, voor de tijd wat wij aangaven. Alles goed warm en lekker.

Richard de vries
16 november 2022

Kon niet beter biefstuk was precies zoals ik wou (en dat is een kunst aangezien die door gaart in de saus en warmte van het bakje) en dan nog eens de bezorgtijd top heb heerlijk gegeten

Turker
16 november 2022
Harry Huijser
14 november 2022
Tomasz
14 november 2022
Karin koppes
13 november 2022

De pizza kwam een half uur eerder dan gemeld zalig gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renáta
13 november 2022

Altijd zooooo lekker

Anoniem
13 november 2022

Het eten was weer, zoals altijd, heerlijk en goed warm en bezorger keurig op tijd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
13 november 2022

Al 20 jaar bestel ik met veel waardering bij PizzaPlus, maar dit keer heb ik 1 uur en 50 minuten op mijn eten moeten wachten! En toen ik na anderhalf uur wachten belde, wist het meisje nog steeds niet precies wanneer het bezorgd zou worden... Belachelijk, een reden om niet meer te bestellen!

Anoniem
12 november 2022

Voor de 3e keer op week eten koud en niet de juiste bestelling. Ben het nu zat

M Haring
12 november 2022

Wederom ongelofelijk lekker. Goed heet. Fijn en snel bezorgd

Maarten
12 november 2022

Beetje minder scherp maar verder alles prima

Dorota
11 november 2022
Tom van Leeuwen
8 november 2022
Dorota
7 november 2022

Testy food, fast delivery so miał are still hot and I love desserts from pizzaplus :-)

Mark Smit
7 november 2022

Pizza’s zijn altijd top, deze keer hebben we er alleen 2 uur op moeten wachten en de pizza waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

X
6 november 2022

Top service en snel ook !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
6 november 2022

Patatjes waren niet warm en knapperig

JJ
6 november 2022
Ben
5 november 2022

Een groot compliment. Op tijd bezorgd, prima op temperatuur, porties perfect en smakelijk.

Danny
4 november 2022

Heerlijke pizza's Goed van smaak Snel en warm geleverd Zeker een aanrader

Anoniem
3 november 2022

Moest uur op eten wachten, maar was van tevoren gemeld. Dus geen probleem. Eten was weer heerlijk en bezorger was vriendelijk

Nicolas Woelke
31 oktober 2022

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia de Ruijter
30 oktober 2022

Lekkere pizza, snelle levering, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessel
30 oktober 2022

top eten altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
30 oktober 2022

Was top

Cor
29 oktober 2022

Heerlijk gegeten super lekker

Mark
27 oktober 2022

Prima maaltijd van goede producten! Snel bezorgd met broodjes en kruidenboter, goed geregeld

C. Thomas
24 oktober 2022

Wederom heerlijke sateschotel gekregen. Malse kip en heerlijke satésaus. Top !

M. Ross
24 oktober 2022

Pizza's smaken nog steeds erg lekker. Gelukkig deze keer ook geen problemen met de bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mon
23 oktober 2022

zo snel, zo lekker, zo op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marinus
22 oktober 2022

Heel lekker eten. Uitmuntende service!

Hamersma
20 oktober 2022

Ongekend wat een lekker eten😋

Laan
17 oktober 2022

Goede bodem en zeer goed belegd, echter wel veeeeeel te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kayleigh
15 oktober 2022

Altijd goed … meerdere keren besteld en ik heb niks op of aan te merken !!!

Leijnse
14 oktober 2022

Altijd op tijd en altijd heerlijk !!

Wilco
14 oktober 2022

Was weer top

Henk van Herwijnen
14 oktober 2022
Gabi
14 oktober 2022

Zoals elke donderdag was het weer perfect!

Rene van Nieuwpoort
13 oktober 2022
Turker
12 oktober 2022
Sebastian
12 oktober 2022

Top !! Lekker eten snel bezorg

rene
10 oktober 2022

Eindelijk een calzone zonder teveel zout, en met gehaktsaus!

Polsma
10 oktober 2022

Nvt

Sjors
9 oktober 2022

Lekker, vertrouwd en keurig optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijmen
9 oktober 2022

Heerlijke pizza’s en ruim voor de geschatte tijd geleverd

Onno Keller
9 oktober 2022

Uitstekende pizza's.

Rosa
8 oktober 2022

het eten kwam een half uur te laat. We kregen wel tiramisu maar als ik zelf niet gebeld had wisten we niks. Het eten is wel altijd heel lekker dat is jullie plus punt. Mijn man kwam bij jullie regelmatig eten halen. Die man met die tattoo's en halter shirt.

p h koning
7 oktober 2022
Jj
6 oktober 2022
Karel Swart
6 oktober 2022
Zehra Kaygisiz
3 oktober 2022

Het is altijd optijd en lekker. Ik raad altijd aan anderen om hier te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard Moeskops
3 oktober 2022

Er bestaat gewoon geen betere pizza dan de Pizza Caribia van de Shoarma Phone.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TopG
3 oktober 2022

Excellent

Diana
2 oktober 2022

Helaas was het ijs vergeten. Gebeld en mijn vijf minuten laten wachten, toen heb Ik maar opgehangen. Daarna werd uiteindelijk het ijs nabezorgd, maar ipv 4 ijsjes kregen we er drie. Ook aan de telefoon werden we niet aardig behandeld; heel jammer…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel Hoff
2 oktober 2022

Lekkere pasta zoals we gewend zijn van jullie. En ook de beste broodjes / kruidenboter. Wel nog steeds jammer dat jullie geen shoarma schotel meer hebben.

Theo van Zoen
2 oktober 2022

Zoals altijd weer snel en op juiste temperatuur geleverd. TOP!

Ruudkoedijk
1 oktober 2022

Gewoon super geregeld

.
1 oktober 2022

Helaas, na een extra opmerking viel het toch weer tegen. Voorlopig voor mij even klaar.

Len
30 september 2022

Zoals gewoonlijk heerlijke pizza’s. Ruim op tijd bezorgd.

Sam
29 september 2022
Marc van Estrik
26 september 2022

Incidentje keurig opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Entius
26 september 2022
Fred
25 september 2022

De bezorging was veel sneller dan werd aangegeven en het eten was top, ik kon mijn voorkeuren aangeven!

Jo
24 september 2022

Altijd goed

Dee
24 september 2022

Altijd goed het eten, wij zijn vaste klant

Marko Marx
24 september 2022

Danke schön was weer echt lekker....

Lyselotte Bakhuis
24 september 2022

Na ruim 1,5 uur te hebben gewacht besloten wij even te bellen, daar nog eens ruim 30 min in de wacht gestaan en werden wij geholpen, het eten was verder lekker

Sam
24 september 2022

Wederom verkeerd.. 7 van de 10 keer gaat het helaas fout.

Kelsey
20 september 2022
Yvonne Molleman
19 september 2022

Hele lekkere en rijk gevulde pizza's. En keurig op tijd bezorgd ook ! Mijn complimenten aan de kok en de bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Hof
19 september 2022
Abdoel
19 september 2022

Helemaal top!! Mijn pizza was eerder bezorgd dan de aangegeven tijd op de bevestiging 👍🏼👍🏼 Voor mij en mijn gezin de lekkerste pizza 💯

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
18 september 2022

Vriendelijke bezorger en snel geleverd op zaterdagavond. Kwam nog een keer extra terug voor het drankje qat vergeten was. Super.

Suus
18 september 2022

Never disappointed 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marko Marx
18 september 2022

Was weer super lekker schmecker danke schön

Ben Dirksen
17 september 2022

Wederom zeer goed van kwaliteit en proporties. Bezorging ook prima en op tijd. Alleen de penne was een beetje smakeloos maar wel goed heet van temperatuur.

Gail Kranenburg
17 september 2022
Naomi
15 september 2022
Marko Marx
15 september 2022

Was weer echt lekker danke schön

Dorota
14 september 2022

snelle levering, lekker en altijd warm eten. Grote porties

p h koning
13 september 2022
Donald
12 september 2022

Een van de betere zaken in Hoorn om een lekkere maaltijd te bestellen.

Vanessa
11 september 2022

Calzone shoarma top zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
11 september 2022

Heerlijke pizza’s afgehaald. Altijd netjes op tijd klaar en zeer vriendelijke medewerkers. Top

Debby
10 september 2022

Pizza's en hamburger menu waren prima. Alleen minpunt is dat bij menu behorende Cola niet geleverd is :-(

Bearke
10 september 2022

Keurig op tijd en vooraf op verzoek even een belletje. Lekker warme pizza's en zeer goed gevuld.

Marko Marx
9 september 2022

Was weer echt lekker danke schön

Corin
9 september 2022

Pizza's waren weer heerlijk. Goed warm bij bezorging. Op tijd bezorgd. Fijn weer.

Danielle
8 september 2022

Precies op tijd, warm en erg lekker!

R. Visser
8 september 2022

Vonden de pizza's erg vet dit keer. Bestellen wel vaker en altijd goede kwaliteit maar dit keer smaakte ze daardoor wel minder.

M.Marx
7 september 2022

Super lekker danke schön

p h koning
5 september 2022
Sandra
5 september 2022

Heerlijke Pizza's. Snelle bezorging en te volgen via de mail die je krijgt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tomasz
4 september 2022

The best!

Koning
3 september 2022

Altijd TOP

Gekke Duitser
2 september 2022

Was weer echt lekker danke schön

Kroon
2 september 2022
Jeroen
30 augustus 2022

Perfect zoals gewoonlijk

Stefan
28 augustus 2022

Wel eens eerder besteld. Dit keer duurde het erg lang. De kipburger was wat aan de droge kant. Iets minder positief dan vorige keer. Het zal wel erg druk geweest zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jb
28 augustus 2022

Pizzabodem niet goed gaar net alsof ie versnelt door de oven gegaan is . Normaal altijd tevreden deze x niet hopelijk volgende keer weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronny
28 augustus 2022

Super snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
28 augustus 2022

Altijd goed

Marleen
27 augustus 2022

Weer volgens verwachting. Complimenten 👍🏻

Marijke
27 augustus 2022

Was weer heerlijk net zoals altijd!!!

Johan
26 augustus 2022

Er zat weinig smaak aan zowel de salami pizza maar ook de spinazie knoflook Normaal zijn ze wel goed. Jammer deze keer.

D.S.
26 augustus 2022

Snel bezorgd, heerlijk eten van restaurantkwaliteit. Echt een aanrader!

Ibrahim
25 augustus 2022

Zoals gewoonlijk was het eten heerlijk, maar deze keer wachtte ik 15 minuten extra en de pizza met champignons was acceptabel, maar minder dan de andere. Het resultaat is de beste pizza in de omgeving

Koning
25 augustus 2022

Top

Wijkstra
24 augustus 2022

Het was heerlijk wij denken wel dat het voor herhaling vatbaar is maar volgende keer wat kleiner broodje inpersiepen was hij een beetje te groot

Isabel
22 augustus 2022

Heerlijke pizza's!

San
21 augustus 2022

Eten was wederom weer heerlijk goed op temperatuur ,bezorg tijd was 65 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JJV
21 augustus 2022
Janerie
19 augustus 2022
wim bakker
19 augustus 2022

ga zo door , was weer heerlijk

Loes
18 augustus 2022

Prima gerecht. Kipfilet met champignons en roomsaus. Zeer grote portie, zeer smakelijk en vlees was mals. Klein puntje: het was wat aan de zoute kant. Verder zéér vlot bezorgd. Alles was goed heet. Heerlijk gegeten.

Joke
14 augustus 2022

De kipfilet was heerlijk mals en champignonsaus was erg goed lekker van smaak. Ik heb heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
12 augustus 2022

Heerlijk! Zoals altijd! Goed vol belegd. Bestel hier altijd!

Bernard Moeskops
10 augustus 2022

Wat een feest weer

Wessel
9 augustus 2022

Snel, compleet en vriendelijke bezorging. Pizza's rijkelijk belegd en smaakvol.

Mike
8 augustus 2022

Bestel al jaren bij Pizza Plus. Altijd goede kwaliteit en optijd bezorgd.

Do
8 augustus 2022

Eten was heerlijk, verkeerde drinken ontvangen wat ik zelf niet drink.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
8 augustus 2022

Wederom top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Vonk
7 augustus 2022

Zoals gewoonlijk weer heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Metselaar
6 augustus 2022
Rianne
5 augustus 2022
J. van Beek
5 augustus 2022

Zoals gewoonlijk, heerlijk eten, snel bezorgd, alleen dit keer de 2 cola vergeten. De vraag was of ze het nog even moesten halen maar dat zou ons qua tijd niet uitkomen, dus dat hoefde niet meer. - Maar is al betaald, dus denken jullie er wel even aan die 2 cola nog even terug te storten?

Lien
5 augustus 2022

Prima eten! Het drinken wat bij het menu hoorde ontbrak wel aan de bestelling

Roos
4 augustus 2022

Altijd lekker en keurig op tijd bezorgd.

Lee
4 augustus 2022
Edwin Balk
1 augustus 2022

Verwachte levertijd ruim half uur later. Kwaliteit weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.vos
31 juli 2022

Altijd heerlijk eten al wordt het wel steeds duurder maar dat is met alles helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mendi
31 juli 2022

Altijd heerlijk!

R.velder
31 juli 2022
Amber
31 juli 2022

Altijd als ik hier bestel is het HEERLIJK! snel klaar en super lekker.

Ashley
30 juli 2022

Top en op tijd zoals altijd!

Ton
30 juli 2022
Jan Koen
30 juli 2022

De past alforno had haast geen champignons, als die zo laat op zijn wil ik dat graag weten kan ik een ander gerecht kiezen. Mijn ervaring met jullie gerechten is namelijk altijd erg goed

MvM
29 juli 2022

Heerlijke pizza’s. Heel goed belegd. Bezorging op afgesproken tijd.

Robin
28 juli 2022

altijd heerlijk eten en snelle bezorging

Lex
25 juli 2022

Waarom noemen jullie de Caesar salade niet wat anders? Geen ceasar dressing maar meer gesmolten kruidenboter. Behalve de dressing lijkt het ook niet echt op een ceasar salade behalve dat er kip en Parmezaanse kaas door zit

Jojanneke
19 juli 2022

Goed belegde pizza's, smakelijk. 1 hamburgermenu. Portie en pizza's ruim voldoende per persoon.

Ruud
18 juli 2022

In de beschrijving hadden we voor de tweede keer vermeldt een pizza margherita te willen die niet te aangebrand is. Helaas leek hier weer geen rekening mee gehouden te zijn. Verder was het top zoals we van deze zaak gewend zijn.

Arjan
18 juli 2022

Ik kom al jaren bij Pizza Plus en de kwaliteit is altijd top. De keuze is reuze en alles is met evenveel zorg bereid. Bezorging was super snel. Ik kan ze zeker aanraden!!!

Jan Bos
17 juli 2022

Prima kwaliteit en smaakvol eten. Duidelijke website en snelle levering van de bestelling. Via de mail word je goed geïnformeerd over voortgang van de levering. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melek
17 juli 2022
Wesley
17 juli 2022

Ik bestel 2 x paste pesto en heb daarbij aangegeven dat ik extra champions wou. Werd hierover netjes gebeld dat er nog extra kosten aan zitten vanwege de champions, dat was geen probleem. Wat ik dan wel een probleem vind is dat de champions er niet bij zaten maar ik wel extra betaald heb.

Mo
15 juli 2022

De kipshoarma pizza en burgers waren heerlijk. Alles was weer naar wens.

Petra
13 juli 2022

Snel en goed

Marcel
13 juli 2022

Under promise, over deliver. 20 minuten eerder geleverd dan de prognose.

Wim
12 juli 2022

Zoals altijd, Lekker gegeten. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.Top pizza's !!

Farid
11 juli 2022
Tanja
11 juli 2022
M.Marx
11 juli 2022
Jen
10 juli 2022

Lekker als altijd! Warm bezorgd en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
10 juli 2022

Snel geleverd en lekker. Maar mis toch het shoarma vlees erbij.

Jo
9 juli 2022

Altijd super goed

Paul Groen
7 juli 2022

snel bezorgd en gewoon goede pizza's

Niels
6 juli 2022

Snel en lekker

M.Marx
6 juli 2022

Het is altijd lekker danke schön

.
6 juli 2022
Sam
5 juli 2022
Bolderman
4 juli 2022

Altijd snel en warm bezorgd. Pizza zijn rijkelijk belegd en goed van smaak

.
3 juli 2022
William Bakker
3 juli 2022

Geen gehaktsaus ontvangen bij calzone mediterraneo.😤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Farid
2 juli 2022

Eten was heerlijk, warm en optijd. Dank je wel

Raymond
2 juli 2022

Wederom weer goed en lekker, wat alleen jammer is dat bepaalde gerechten niet meer besteld kunnen worden maar ook zonder die gerechten is de keuze nog reuze

Bakker
1 juli 2022

Alles was goed maar de pizza's mogen beter gesneden worden en niet van die groote stukken

Sebastian
30 juni 2022

Top !!

Sylvia Zwijnenburg
29 juni 2022

Heerlijke pizza. Lekker snel bezorgd

Sylvia
28 juni 2022

1 gerecht vergeten. Vervelend maar kan gebeuren. Na telefoontje kwam het snel, met als excuses een bakje tiramisu. Top!!!

timo Baszak
28 juni 2022

De Beste en gr voor personel

M.
28 juni 2022

De patat was lauw en de hamburger was meer koud dan lauw.

Mariska
27 juni 2022

Pesto in m'n pizza, stond niet op de lijst en ook nog nooit eerder ergens in een calzone gehad. Stokbroodje kruidenboter zonder kruidenboter... Denk niet dat ik nog eens bestel. Bezorger was een schatje trouwens

John
27 juni 2022

Alles perfect geregeld. En super pizza 's.

Dorpsstraat
27 juni 2022

Elke keer weer super!

ct.langedijk
27 juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk calzone pizza gegeten en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
26 juni 2022

Zo als gewoonlijk perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
26 juni 2022

Altijd als wij in hoorn zijn zullen we lekker eten halen bij deze lieve toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
26 juni 2022

Prima pizza's groot en goed belegd. En snel bezorgd eerder dan was aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katarzyna
24 juni 2022
Jan Jaap
23 juni 2022

Snel, lekker en goede temperatuur.

Joris
22 juni 2022
M.Marx
20 juni 2022

Bedankt voor het lekker eten en altijd op tijd Danke schön

Mirjam
20 juni 2022

Was lekker. En vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Witte
19 juni 2022

Zoals gewoonlijk goede kwaliteit en precies op de afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjon Molenkamp
19 juni 2022

👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S Takken
19 juni 2022
Roos
18 juni 2022

Blauw stukje plastic in mijn tonijn pizza.

Henk
17 juni 2022

Prima kwaliteit, royale opmaak en correcte bezorging!

M.Marx
17 juni 2022

Was weer echt lekker schmecker danke schön

Kelly
17 juni 2022
Mark
17 juni 2022
Leijnse
16 juni 2022

Jeetje....supersnel en weer lekker

M.Marx
12 juni 2022

Was weer echt lekker eten 👍👍

de Vries
12 juni 2022

Heerlijke pizza!!!

Jan Bos
12 juni 2022

Het bestelde eten was erg smakelijk en werd snel geleverd. Een aanrader!!

Kinga
12 juni 2022
Wilms
10 juni 2022

Heerlijk gegeten

Okay Atik
9 juni 2022

Best in town 👍👍

Joop Kooijman
9 juni 2022

Het was weer uitstekend, net als altijd!

Marja Grooteman
8 juni 2022

Heerlijk gegeten,snel gebracht,verse produkten.

Cindy laan
8 juni 2022

Beste medewerker, voor wat betreft de bezorging topi qua smaak ook oke jammer van de te hard gebakken friet terwijl ik had gevraagd voor zacht gebakken en in 1 gerecht zat een helle lange haar bah graag haarnetjes gebruiken

Binkhorst
7 juni 2022

Teveel brood mag minder Kleine salade niet erg lekker

Ruud
6 juni 2022

Goed gevulde pizza, erg lekker.

D
5 juni 2022

Iets te veel olie in de pasta zalm, maar voor de rest erg lekker en tevreden zoals altijd.

Ben Dirksen
4 juni 2022
I
4 juni 2022

Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Lis Karsten
4 juni 2022
H.M. Kuiper
4 juni 2022
A. Polsma
3 juni 2022

Nvt

Ibrahim
2 juni 2022

Meer kaas lekkerder denk ik met groenten .

Eric
1 juni 2022

Heerlijk. Een van de weinigen die echt een Italiaanse Pizza kunnen maken.

Hoveling
1 juni 2022

Altijd zeer tevreden

Danny k
30 mei 2022

Saus op de cheeseburger was zuur Pizza was perfect mocht wel iets meer bbq saus op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J b
29 mei 2022
Anoniem
29 mei 2022
HARRY HUIJSER
29 mei 2022
Wail El Hayani
28 mei 2022
Joan
28 mei 2022

Really on time always

H.M. Kuiper
28 mei 2022

eten was zeer goed en keurig op tijd

Nico
27 mei 2022

Super lekker pizza gekregen van dit bedrijf. Kan het iedereen aanraden. Elke bestelling weer goed.

Brigit
26 mei 2022

Helaas was de carbonara erg zout. Niet de kwaliteit die we zijn gewend. De bolognese was wel lekker. De vorige twee keer hadden we pasta pesto. Dat is mijn lievelingsgerecht. Helaas smaakt dat anders dan voorheen. De saus smaakte eerst echt beter...

I
26 mei 2022

Vers gebakken en op afgesproken tijd gereed

Inge
26 mei 2022

Lekkere pizza!! Goed warm en snel gebracht!!

Samantha
24 mei 2022

Lekkere goedgevulde pizza & snelle bezorging!!

Vincent
24 mei 2022

De pizza's zijn prima, de bezorgingers zijn aardig. Maar personeels tekort nekt het bedrijf nu behoorlijk, ruim 1,5 uur gewacht op bedtelling. Daarnaast na 1 uur mail dat bezorger onderweg is, maar was niet zo. Half uur later pas na een belletje van mijn kant.

Jose
23 mei 2022

Na dik een uur gebeld, had e-mail al 3 kwartier onderweg bleek de bezorger mijn eten aan iemand anders gegeven te hebben, moest op nieuw gemaakt worden dus duurde extra lang, ben dit niet gewend van jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
22 mei 2022

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
21 mei 2022

Het was weer prima!

E.
21 mei 2022

wat jammer is dat je pas na betaling ziet hoe laat je het eten kan verwachten. en dat ik geen terugkoppeling heb gehad betreft mijn opmerking over extra sauzen. Die moest ik contant aan de deur betalen, had liever nog een tikkie of betaalverzoek gehad. geen contant in huis. Hier over een mail of belletje zou prettig geweest zijn. verder was t eten heerlijk

Trudy
20 mei 2022

Was alleen jammer dat de pizza later kwam dan de rest van de bestelling

Justyna
16 mei 2022

Op tijd klaar, netjes.

A.Laan
15 mei 2022

Goed belegde en warme pizza met lekkere bodem. Snel bezorgd en voor een goede prijs. Mag wel wat minder zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Malwina Czech
15 mei 2022
Liefhebber
15 mei 2022

Heerlijke pizza zoals altijd en de bezorging was ook weer top en snel. Ga O door! De bezorgkosten en toevoeging voor iDeal zijn met €3,25 wel aan de hoge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sisi
15 mei 2022
Pizzaman
15 mei 2022

Top pizza. Best in Hoorn, snel bezorging

Herres
14 mei 2022

👍🏻👌🏻

Trudy
13 mei 2022

Vind het jammer dat de shoarma niet te bestellen was. Wel op de pizza maar geen broodjes of schotels met shoarma

Justine
12 mei 2022

Super lekker!!

Richard
12 mei 2022

Een woord: Heerlijk

Robsilva
12 mei 2022
L.
12 mei 2022

Eten is hier altijd top. Supervers en echt lekkere gerechten. Zeker een aanrader!

bart woelders
11 mei 2022
Max
10 mei 2022

💯💯💯

Ruth
9 mei 2022

Mijn pizza kon ik binnen een kwartier ophalen. Topklasse! Hij was heerlijk!

M Haring
8 mei 2022

Als altijd snel en verschrikkelijk lekker 😋 🙏💝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjon
6 mei 2022

Sneller dan het licht bezorgd… super. En kwaliteit zoals bijna altijd perfect 👍🏻

Ineke
6 mei 2022

Zoals gebruikelijk op tijd, netjes, en heerlijk!

Anoniem
6 mei 2022
Hogenbirk
6 mei 2022

Besteld om 18:16 om 18:36 de bestelling dampend warm in huis. Top wij bestellen zeker nog eens.

TL
3 mei 2022

Heerlijke, dik belegde pizza's voor een knappe prijs. Goede, snelle service. Kan ze altijd op de afgesproken tijd afhalen, hoef nooit te wachten.

Desiree Thoma
3 mei 2022

Werd op tijd geleverd, de opmerking was gelezen en dus weer lekker gegeten, enkel de patatjes waren te lang gefrituurd (teveel harde stukjes) en dat was jammer.

S
2 mei 2022

Altijd lekker eten zeker een aanrader

M.Marx
2 mei 2022
Noah Rietmeijer
2 mei 2022
Tim Bentvelzen
1 mei 2022

Ik ben altijd een grote fan geweest van Pizza Plus en bestel er al zolang als ik mij kan herinneren, maar gister hebben zij mij echt teleur gesteld. Ik had de pizza Mozzarella besteld en in de beschrijving ervan staat "Mozzarella, tomaat en basilicum". Toen de pizza aankwam kreeg ik er een met pesto in plaats van basilicum. Toen ik belde vertelde de meid aan de telefoon mij dat pesto gemaakt is van basilicum, wat echt de meest lompe reactie ooit is. Ze zou voor mij contact opnemen met de keuken en terug bellen. Toen ze mij terug belde vertelde ze me dat ik de volgende keer aan moet geven dat ik basilicum wil in plaats van pesto. Dat was de uitkomst ervan, geen vergoeding voor de pizza en geen nieuwe pizza, ik moet de volgende keer maar specifiek vragen om het ingredient dat vermeld staat in de beschrijving van de pizza. Huh?! Er staat toch dat ik een pizza met basilicum bestel? Ik vind het niet normaal hoe ze dat afgehandeld hebben. Het is echt van de zotte dat ik bij een pizza moet vr

Pierre
30 april 2022

Super service.

Haring
30 april 2022
Bert
28 april 2022

Super !!!!

Polsma
28 april 2022

Nvt