Reviews from Pizza Plus Hoorn

Recent reviews

5.0
Farid
Yesterday

Eten was heerlijk, warm en optijd. Dank je wel

Raymond
Yesterday

Wederom weer goed en lekker, wat alleen jammer is dat bepaalde gerechten niet meer besteld kunnen worden maar ook zonder die gerechten is de keuze nog reuze

Bakker
1 July 2022

Alles was goed maar de pizza's mogen beter gesneden worden en niet van die groote stukken

Sebastian
30 June 2022

Top !!

Sylvia Zwijnenburg
29 June 2022

Heerlijke pizza. Lekker snel bezorgd

Sylvia
28 June 2022

1 gerecht vergeten. Vervelend maar kan gebeuren. Na telefoontje kwam het snel, met als excuses een bakje tiramisu. Top!!!

timo Baszak
28 June 2022

De Beste en gr voor personel

M.
28 June 2022

De patat was lauw en de hamburger was meer koud dan lauw.

Mariska
27 June 2022

Pesto in m'n pizza, stond niet op de lijst en ook nog nooit eerder ergens in een calzone gehad. Stokbroodje kruidenboter zonder kruidenboter... Denk niet dat ik nog eens bestel. Bezorger was een schatje trouwens

John
27 June 2022

Alles perfect geregeld. En super pizza 's.

Dorpsstraat
27 June 2022

Elke keer weer super!

ct.langedijk
27 June 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk calzone pizza gegeten en precies op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
26 June 2022

Zo als gewoonlijk perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisette
26 June 2022

Altijd als wij in hoorn zijn zullen we lekker eten halen bij deze lieve toppers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
26 June 2022

Prima pizza's groot en goed belegd. En snel bezorgd eerder dan was aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katarzyna
24 June 2022
Jan Jaap
23 June 2022

Snel, lekker en goede temperatuur.

Joris
22 June 2022
M.Marx
20 June 2022

Bedankt voor het lekker eten en altijd op tijd Danke schön

Mirjam
20 June 2022

Was lekker. En vlotte bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Witte
19 June 2022

Zoals gewoonlijk goede kwaliteit en precies op de afgesproken tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjon Molenkamp
19 June 2022

👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S Takken
19 June 2022
Roos
18 June 2022

Blauw stukje plastic in mijn tonijn pizza.

Henk
17 June 2022

Prima kwaliteit, royale opmaak en correcte bezorging!

M.Marx
17 June 2022

Was weer echt lekker schmecker danke schön

Kelly
17 June 2022
Mark
17 June 2022
Leijnse
16 June 2022

Jeetje....supersnel en weer lekker

M.Marx
12 June 2022

Was weer echt lekker eten 👍👍

de Vries
12 June 2022

Heerlijke pizza!!!

Jan Bos
12 June 2022

Het bestelde eten was erg smakelijk en werd snel geleverd. Een aanrader!!

Kinga
12 June 2022
Wilms
10 June 2022

Heerlijk gegeten

Okay Atik
9 June 2022

Best in town 👍👍

Joop Kooijman
9 June 2022

Het was weer uitstekend, net als altijd!

Marja Grooteman
8 June 2022

Heerlijk gegeten,snel gebracht,verse produkten.

Cindy laan
8 June 2022

Beste medewerker, voor wat betreft de bezorging topi qua smaak ook oke jammer van de te hard gebakken friet terwijl ik had gevraagd voor zacht gebakken en in 1 gerecht zat een helle lange haar bah graag haarnetjes gebruiken

Binkhorst
7 June 2022

Teveel brood mag minder Kleine salade niet erg lekker

Ruud
6 June 2022

Goed gevulde pizza, erg lekker.

D
5 June 2022

Iets te veel olie in de pasta zalm, maar voor de rest erg lekker en tevreden zoals altijd.

Ben Dirksen
4 June 2022
I
4 June 2022

Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Lis Karsten
4 June 2022
H.M. Kuiper
4 June 2022
A. Polsma
3 June 2022

Nvt

Ibrahim
2 June 2022

Meer kaas lekkerder denk ik met groenten .

Eric
1 June 2022

Heerlijk. Een van de weinigen die echt een Italiaanse Pizza kunnen maken.

Hoveling
1 June 2022

Altijd zeer tevreden

Danny k
30 May 2022

Saus op de cheeseburger was zuur Pizza was perfect mocht wel iets meer bbq saus op

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J b
29 May 2022
Anoniem
29 May 2022
HARRY HUIJSER
29 May 2022
Wail El Hayani
28 May 2022
Joan
28 May 2022

Really on time always

H.M. Kuiper
28 May 2022

eten was zeer goed en keurig op tijd

Nico
27 May 2022

Super lekker pizza gekregen van dit bedrijf. Kan het iedereen aanraden. Elke bestelling weer goed.

Brigit
26 May 2022

Helaas was de carbonara erg zout. Niet de kwaliteit die we zijn gewend. De bolognese was wel lekker. De vorige twee keer hadden we pasta pesto. Dat is mijn lievelingsgerecht. Helaas smaakt dat anders dan voorheen. De saus smaakte eerst echt beter...

I
26 May 2022

Vers gebakken en op afgesproken tijd gereed

Inge
26 May 2022

Lekkere pizza!! Goed warm en snel gebracht!!

Samantha
24 May 2022

Lekkere goedgevulde pizza & snelle bezorging!!

Vincent
24 May 2022

De pizza's zijn prima, de bezorgingers zijn aardig. Maar personeels tekort nekt het bedrijf nu behoorlijk, ruim 1,5 uur gewacht op bedtelling. Daarnaast na 1 uur mail dat bezorger onderweg is, maar was niet zo. Half uur later pas na een belletje van mijn kant.

Jose
23 May 2022

Na dik een uur gebeld, had e-mail al 3 kwartier onderweg bleek de bezorger mijn eten aan iemand anders gegeven te hebben, moest op nieuw gemaakt worden dus duurde extra lang, ben dit niet gewend van jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joke
22 May 2022

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
21 May 2022

Het was weer prima!

E.
21 May 2022

wat jammer is dat je pas na betaling ziet hoe laat je het eten kan verwachten. en dat ik geen terugkoppeling heb gehad betreft mijn opmerking over extra sauzen. Die moest ik contant aan de deur betalen, had liever nog een tikkie of betaalverzoek gehad. geen contant in huis. Hier over een mail of belletje zou prettig geweest zijn. verder was t eten heerlijk

Trudy
20 May 2022

Was alleen jammer dat de pizza later kwam dan de rest van de bestelling

Justyna
16 May 2022

Op tijd klaar, netjes.

A.Laan
15 May 2022

Goed belegde en warme pizza met lekkere bodem. Snel bezorgd en voor een goede prijs. Mag wel wat minder zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Malwina Czech
15 May 2022
Liefhebber
15 May 2022

Heerlijke pizza zoals altijd en de bezorging was ook weer top en snel. Ga O door! De bezorgkosten en toevoeging voor iDeal zijn met €3,25 wel aan de hoge kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sisi
15 May 2022
Pizzaman
15 May 2022

Top pizza. Best in Hoorn, snel bezorging

Herres
14 May 2022

👍🏻👌🏻

Trudy
13 May 2022

Vind het jammer dat de shoarma niet te bestellen was. Wel op de pizza maar geen broodjes of schotels met shoarma

Justine
12 May 2022

Super lekker!!

Richard
12 May 2022

Een woord: Heerlijk

Robsilva
12 May 2022
L.
12 May 2022

Eten is hier altijd top. Supervers en echt lekkere gerechten. Zeker een aanrader!

bart woelders
11 May 2022
Max
10 May 2022

💯💯💯

Ruth
9 May 2022

Mijn pizza kon ik binnen een kwartier ophalen. Topklasse! Hij was heerlijk!

M Haring
8 May 2022

Als altijd snel en verschrikkelijk lekker 😋 🙏💝

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjon
6 May 2022

Sneller dan het licht bezorgd… super. En kwaliteit zoals bijna altijd perfect 👍🏻

Ineke
6 May 2022

Zoals gebruikelijk op tijd, netjes, en heerlijk!

Anoniem
6 May 2022
Hogenbirk
6 May 2022

Besteld om 18:16 om 18:36 de bestelling dampend warm in huis. Top wij bestellen zeker nog eens.

TL
3 May 2022

Heerlijke, dik belegde pizza's voor een knappe prijs. Goede, snelle service. Kan ze altijd op de afgesproken tijd afhalen, hoef nooit te wachten.

Desiree Thoma
3 May 2022

Werd op tijd geleverd, de opmerking was gelezen en dus weer lekker gegeten, enkel de patatjes waren te lang gefrituurd (teveel harde stukjes) en dat was jammer.

S
2 May 2022

Altijd lekker eten zeker een aanrader

M.Marx
2 May 2022
Noah Rietmeijer
2 May 2022
Tim Bentvelzen
1 May 2022

Ik ben altijd een grote fan geweest van Pizza Plus en bestel er al zolang als ik mij kan herinneren, maar gister hebben zij mij echt teleur gesteld. Ik had de pizza Mozzarella besteld en in de beschrijving ervan staat "Mozzarella, tomaat en basilicum". Toen de pizza aankwam kreeg ik er een met pesto in plaats van basilicum. Toen ik belde vertelde de meid aan de telefoon mij dat pesto gemaakt is van basilicum, wat echt de meest lompe reactie ooit is. Ze zou voor mij contact opnemen met de keuken en terug bellen. Toen ze mij terug belde vertelde ze me dat ik de volgende keer aan moet geven dat ik basilicum wil in plaats van pesto. Dat was de uitkomst ervan, geen vergoeding voor de pizza en geen nieuwe pizza, ik moet de volgende keer maar specifiek vragen om het ingredient dat vermeld staat in de beschrijving van de pizza. Huh?! Er staat toch dat ik een pizza met basilicum bestel? Ik vind het niet normaal hoe ze dat afgehandeld hebben. Het is echt van de zotte dat ik bij een pizza moet vr

Pierre
30 April 2022

Super service.

Haring
30 April 2022
Bert
28 April 2022

Super !!!!

Polsma
28 April 2022

Nvt

Eddy
27 April 2022

Op de drukste dag van het jaar stipt op tijd 4 dampende pizza's ontvangen! Complimenten!

Miranda
25 April 2022

Hamburgers waren lekker alleen jammer hadden een cheeseburger besteld en dat zat er niet op de cheese.

Erwin
24 April 2022

Keurig op tijd en was top. Mvg Erwin

M.Marx
22 April 2022

Eten was heerlijk Danke schön

Kiek
22 April 2022

Zoals altijd weer de moeite waard geweest om voor het lekkere eten naar Hoorn toe te rijden! Het was weer voortreffelijk!!

Jiry
21 April 2022
Fabian
20 April 2022

Altijd op tijd , goeie kwaliteit!

Henk
18 April 2022

Absoluut lekker en op afgesproken tijd netjes bezorgd!

Remy van leeuwen
18 April 2022

Was super heerlijk En super snel bezorgd We hadden geen kleingeld dus konden geen fooi geven volgende keer geven we sws fooi mocht de dezelfde bezorger weer komen als wij bestellen dan geef ik die dubbele fooi jullie mogen contact met mij opnemen zodat ik de koerier 2 euro fooi kan geven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
17 April 2022

20 min sneller bezorgd dan verwacht, kipsate was heel goed, knapperige patat. Pizza’s sowieso altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emin
16 April 2022

Binnen 20 minuten was onze pizza, pasten en calzone bezorgd. Sneller kan niet .

Elise
16 April 2022

Hele snelle bezorging!!

Fam de Jong
15 April 2022

We hebben lekker gegeten

Schipper
14 April 2022

Zoals altijd heerlijke pizza's. Had vroeg besteld, met tijdstip voor bezorging. Het eten werd op de minuut nauwkeurig bezorgd.. Top!!

robin
12 April 2022

De smaak was top en erg fijn dat het eten echt heet aankwam.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ja
11 April 2022

Pasta en de patat wederom koud en heel slap.. heel slecht!!

Rg
11 April 2022

Het was weer erg smakelijk

Maup
10 April 2022

Het eten is altijd lekker ! Frisdrank goed gekoeld.

Ida
10 April 2022

Het eten was heerlijk en de levering super snel. Helemaal top!

Erik
9 April 2022

Goed op tijd bezorgt en goed warm!

Bart Wagenaar
8 April 2022
Marcel
8 April 2022

Goed eten, snel bezorgd

René
7 April 2022

Mooi optijd en warm geleverd 👌🏼

De Vries
7 April 2022

Altijd perfect. Zowel de service als pizza als bezorging.

Nathalie
4 April 2022

Heerlijke pizza’s, goed warm. In plaats van de quatro fromaggi ontvingen we pasta in kaassaus, voor de rest was alles perfect en heerlijk.

Fox
3 April 2022

Goede lekkere pizza’s.

Jolet Faber
2 April 2022

Alles was minder warm dan we gewend zijn en de pasta was erg al dente.

Liam R
1 April 2022

Drinken was niet bezorgd en telefonisch niet bereikbaar heb 35 minuten aan de lijn gehangen en onverhoopt niemand kunnen spreken

Teunen
31 March 2022

Goed warm. Erg lekker

patricia
31 March 2022

Bestel altijd bij jullie maar dit keer was het niet goed eten was lauw erg jammer. Bezorgen was een half uur onderweg

Ayse
31 March 2022

Zelfs als ze paar minuten later komen, bellen ze netjes op om dit te melden. Top service! Het eten was zoals altijd ontzettend lekker.

Marian Koelemeijer
30 March 2022

Bestelling was te laat, hierdoor kregen we tiramsu bij de bestelling

Olcay
29 March 2022

Top!!

Roos
29 March 2022

Mijn man enik hadden nu elk een andere besteld. beide pizza's waren heel ruim belegd en precies goed gebakken. De korst is ook heel goed. Als je hier eenmaal besteld hebt, wil je niet meer naar een andere pizza-bakker. Wij zijn fan geworden.

Marko
27 March 2022

Eten was weer super lekker Danke schön

Stevie
27 March 2022

Fast delivery and damn good food. My tride and true place for pizza 🤙

Thijs
26 March 2022
Van der Weijden
25 March 2022

Alles was koud. Pizza weer 20 min in de oven gedaan om te kunnen eten. Helaas is dit niet de 1e keer

Koning
25 March 2022

Was weer TOP kipsatetje

Edwin bakels
23 March 2022

Alles top en snel

Ysbrand
22 March 2022

Eten was weer heerlijk. Perfect op tijd bezorgd.

Mar
21 March 2022

Was top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marko
20 March 2022

Eten is altijd lekker Bezorgen super snel Danke schön

Tomasz
20 March 2022

The best! Lekker! Najlepsza w mieście!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernardo Silva
18 March 2022

Eten dat wel was aangekomen was zoals altijd weer top. Alleen miste wij wel 1 pepperoni pizza. Dat was wel jammer, want ze waren inmiddels al dicht om te bellen. Volgende keer beter.

L.K.
18 March 2022

Top!! Alles bedankt!

Luca
16 March 2022

Snel gezorgd en top kwaliteit!

Peter
15 March 2022

snelle bezorging en de pizza’s altijd goed!

Ed
15 March 2022

Moest even wachten, maar kreeg wel extra

Bert
14 March 2022

Zoals altijd weer erg lekker, goede service en netjes op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sebastiaan
14 March 2022

Snelle bezorging, lekker pizza !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vera abang
13 March 2022

Prima geregeld erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Len
11 March 2022

Erg snel geleverd en zeer goed!

Wiersma
11 March 2022

Heerlijk gegeten

Ramiro
11 March 2022

lekkere pizza en vrij snelle bezorging

Edwin bakels
10 March 2022

Top

Kranenburg
8 March 2022
Vanessa
7 March 2022

Heerlijke shoarma calzone

Bram
7 March 2022

Snel bezorgd warm en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
6 March 2022
Anoniem
6 March 2022

Was optijd bezorgd en lekker warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rosa
6 March 2022

Nog nooit heb ik zo'n goed belegde pizza gegeten dan bij Pizza Plus Hoorn. Ik vond de Frutti di mare overheerlijk. Nog een groot pluspunt ; de pizza was bij bezorging nog heet. Dus Pizza Plus heeft er een klant bij !!

harry
5 March 2022

eten was goed en mooi op tijd bezorgd

Marijke
5 March 2022

Was weer heerlijk! Echt een aanrader!!!

Anton Hof
5 March 2022

Goede service, snel en op temperatuur geleverd. en gerechten goed op smaak!

Edwin
1 March 2022

Prima, bestelling was optijd klaar. En lekker eten.

Sabine
28 February 2022

Per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Dit was na een telefoontje opgelost. PizzaPlus heeft vervolgens per abuis een dubbele bestelling geleverd. Ik was maar alleen en de bezorger was al weg. Daarom de andere portie naar mijn bejaarde buurvrouw gebracht. Ze was er heel erg blij mee. Er zat zelfs een zakje met het wisselgeld in de tas, omdat mijn juiste bestelling een euro goedkoper was dan de geplaatste bestelling! Top service! Ook was het eten weer heerlijk. Warm en mals vlees.

Karolina
28 February 2022

Kwam later dan aangegeven en bezorger had moeilijk om correcte huis nr te lezen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heeren
27 February 2022

Verkeerde en koude pizza die ook nog eens leek te zijn opgewarmt Na klacht kregen we een nieuwe wel de juiste pizza maar wel een kleine bambino pizza, geen goede buurt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
27 February 2022

Smaakte prima en werd op tijd bezorgd

Kadir
27 February 2022

Ik ben heel lang klant van Pizza Plus en nooit klachten gehad, altijd warm bezorgd en alles is lekker zeker aangeraden.. Ik vind vandag een ding jammer sausjes waren vergeten bij mijn bestelling en ik dacht kan gebeuren voor een keertje.. Tot nu toe altijd netjes gewest en ik hoop blijft het zo bedankt voor alles !

Henry
25 February 2022

Was goed warm en erg lekker, bedankt!

Ineke
24 February 2022

Wederom heerlijk gegeten, voor t allereerst niet de juiste salade ontvangen maar deze was ook heerlijk. Anders hadden we gebeld en vast kunnen omruilen. Rest was prima! Een nog vriendelijker bezorger dan anders. Dus tot de volgende keer!

Adriënne Oud
22 February 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging was heel snel. Aanrader!

Frits
22 February 2022

Was niet echt warm meer. Kwaliteit van het eten was wel goed.

blankenstein
21 February 2022

afhaal 18.10 werd 18.35 Tja erg lang wachten aan de balie, echt jammer. Eten was zoals gebruikelijk goed maar dat wachten kan eigenlijk niet dan toch maar weer bezorgen???

Ronald
21 February 2022

Prachtige grote pizza, warm en exact op tijd. Erg tevreden en ga vaker bestellen, ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
20 February 2022

Lekker gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kees
20 February 2022

Weer lekker gegeten, 3x calazone kip heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melyana Hasan
20 February 2022

Zeer goede service en diensten en ben uiterst te vreden over hun eten en diensten, vandaar we vaste klant voor ons geen andere binnen Hoorn en ik zal ieder te zekers aanraden. Tevens goede prijs kwaliteit, en top bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ayse
19 February 2022

Het was zoals altijd erg lekker en de service top!

Anoniem
19 February 2022

Pizza’s waren soppig en lauwwarm. Weet niet wat er met een aantal weken terug gebeurd is, maar het is niet meer de kwaliteit die wij gewend zijn van jullie. En dan de bezoegkosten…. :(

Boukje Brink
18 February 2022

Ondanks de storm werd het heel snel bezorgd , eten was zoals gewoonlijk weer erg goed

Meister
18 February 2022

De sinaasappelijsjes waren dit x allebij niet lekker. Erg bitter.

Kampen
17 February 2022

Goede site. Duidelijke afspraken. Goed geregeld. Lekker eten👍

Edwin
17 February 2022

Was weer super lekker!

Bernard Moeskops
17 February 2022

Gewoon de allerbeste!

John Stavenuiter
16 February 2022

Super snel een echt heet! Super weer bedankt. Het was erg lekker 💪🏻

Agnieszka
16 February 2022

Snelle levering, aardige bezorger, lekker eten.

bruitzman
15 February 2022

alles heerlijk en op tijd!

Terband
14 February 2022

Patat was vrij zout en hamburger aangebrand. Verder was het eten lekker en op tijd bezorgd.

Ria Kaaijk-Metz
14 February 2022

De pizza's waren heerlijk. Toch maar zelf opgehaald. De bezorgtijd was 19:20. Pizza's waren goed warm en rijkelijk belegd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

geen
14 February 2022

was koud en me extra kaas was vergeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roos
13 February 2022

Kwaliteit is altijd goed. En de bezorging altijd op het aangeven tijdstip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marko
13 February 2022
Mirjam
13 February 2022
Koning
12 February 2022

TOP

Poly
12 February 2022

The best pizza in town!

Robin
11 February 2022

Kapotte knoflook bakje. Troep in plastic, alle saus op alle bakjes

Tomasz
7 February 2022

Altijd Lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Memolee
6 February 2022
Samira
6 February 2022

Jammer van de bezorgkosten!

Joke
4 February 2022

Helemaal top! Pizza’s waren heerlijk en goed warm.

Bennis
2 February 2022

Het eten was weer heerlijk hoor, alleen zat voor de 2e keer het ijsje er niet bij. Dit moeten wij erbij bestellen anders komen we niet aan het bedrag voor bezorgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Devon
1 February 2022

Goed warm! En snel! Zo als altijd

D.
30 January 2022

Pizza was lauw en zag er uit alsof de pizza door elkaar geschud was of op zijn zijkant gehouden erg jammer niet gewend van jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suus
30 January 2022

Best food !!!

harry
29 January 2022
Jeroen
29 January 2022

45 minuten te laat en bovendien lauw eten, zeer slechte ervaring! Niet wat we gewend zijn

Bruining
29 January 2022

Calzones waren helaas lauw en er stond niet op de doos in welke gorgonzola zat.

Michael
29 January 2022

Snel en spectaculair lekker

Sd
27 January 2022

Pizza had een wilde rit

Diana
26 January 2022
Jort
24 January 2022

Geweldig! Altijd restaurant kwaliteit, super snel bezorgd en heet. Beste in Hoorn

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danielle
24 January 2022

Als vaste klant zijn wij kwaliteit gewend en dat krijgen we bij Pizza Plus. Echter, is er wel iets waar ze wat aan mogen doen, aan hun service als er iets fout gaat. Geen excuses, tegemoetkoming o.i.d. De vorige keer (vrij recent) hadden we een verkeerde pizza. Gisteren waren er 2 dingen niet meegeleverd, die wel besteld en betaald waren. Kan natuurlijk gebeuren. Maar dan absoluut niets van excuses of een klein extraatje (als vaste klant). Het is een klein gebaar en houdt je naam hoog. Ik hoop dat de grote baas van Pizza Plus de recensies ook leest, want ik ben niet de enige zo te lezen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bernardo Silva
24 January 2022

Zoals altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
23 January 2022

Heerlijk gegeten

Eric
21 January 2022

Heerlijke pizza zoals altijd. De.lekkerste van heel Nederland. Deze moet je geproefd hebben. Dit is zoveel beter dan die "bekende" wereldwijde pizzabakkers

Merhawi
20 January 2022

Ik kan niet Nederland taal schrijven maar het was heerlijk

Ysbrand
19 January 2022

Eten was keurig op tijd bezorgd. Eten was weer zeer lekker. Helemaal top. 👍

Denise
16 January 2022

Altijd lekker! Kwaliteit is goed

Monique
15 January 2022

Lekker gegeten!!

Sebastian
15 January 2022

Snel bezorg Lekker eten echt !

Joost
15 January 2022

Alles dik in orde. Hamburgers, pizza en shoarma allemaal erg lekker en snel geleverd :-)

Michiel
14 January 2022

Heerlijk gegeten

Sibel
14 January 2022

Verkeerde bestelling geleverd gekregen, gebeld hierover maar valt niet eens over te praten. Moest het maar zo houden omdat het mijn eigen schuld waa.

Goed
13 January 2022

.

Jarl Rezelman
11 January 2022

Pizza kwam erg laat.

abelmann
10 January 2022

We hebben online besteld voor 17.30 uur bezorging en de bestelling werd keurig op tijd geleverd! Daarnaast heerlijk gegeten dus complimenten voor Pizza Plus Hoorn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
10 January 2022

Eten was heerlijk, wel erg veel. Verder alles goed voor elkaar top!

B Teeuwen
9 January 2022

Bezorging prima, stipt op tijd. De calzone, smaakvol, lekker veel kaas en goed op temperatuur. De patat en de kipburger goed van smaak maar hadden echt warmer moeten zijn bij bezorging.

ZM
9 January 2022

Bestelling erg snel aangekomen! En het eten was goed warm. Allemaal netjes ingepakt en kwaliteit van het eten was top. Shoarmavlees 1 van de beste kwaliteit wat ik gehad heb, weinig vet. Ik ga hier vaker bestellen!

Hannah
7 January 2022

Lekker ! En sneel ! Dankjewel ❤

Soesma
7 January 2022

2 extra pita besteld maar niet ontvangen. Kan gebeuren. Voor de rest alles heerlijk zoals we gewend zijn.

John Stavenuiter
7 January 2022

Heerlijk zoals altijd. Bedankt maar weer 👌🏻🧑🏼‍🍳

Ramon
7 January 2022
Anoniem
6 January 2022
Jen
6 January 2022

Altijd goed eten. Lekker, warm en op tijd!

R s
6 January 2022

Pizza's en bezorging zijn super.

Marcel
5 January 2022
Jan
5 January 2022

Precies op afgesproken tijd. Heerlijke pizza

Ruth
5 January 2022

De patatjes zijn zo lekker! De pizza ook natuurlijk!

Anita
4 January 2022

Top ,altijd heerlijk en goed gevuld. Goed warm gebracht. Heel erg tevreden.

Tiffany
3 January 2022

Lekker als altijd.

Steven
3 January 2022

Perfect op tijd en eten was nog super warm en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koning
3 January 2022

Top producten

Arnold
2 January 2021

Snel en goed eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koning
1 January 2021

Was weer HEERLIJK

Miranda Smit
31 December 2021

Pasta was niet warm vorige keer was de pasta veel heter het was nu niet warm vind ik wel zonde eten moet wel heet zijn

els
29 December 2021

was heerlijk!! werd snel geleverd!!

Annemieke
28 December 2021

Heerlijke goed belegde pizza, die snel en warm geleverd wordt tegen een normale prijs.

Fatema
28 December 2021

Nou tweede keer voor deze week 🤗 ontzettend lekkere hamburgers en waren erg lekker. Lasagne was helaas iets minder . De rest was alles heel goed prima kwaliteit . Bedankt voor het lekkere eten 🤲

Wouter
28 December 2021

Pizzaplus stelt werkelijk nooit teleur. Altijd zeer snel bezorgd, duidelijk wanneer het eten komt en daarbij de beste pizza in de buurt. Een echte aanrader voor iedereen die in de omgeving van Hoorn woont.

Pascal
26 December 2021

Snelle levering en top kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fatema
26 December 2021

Zoals altijd Super lekker MachaAllha TabarikAllha ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sha
25 December 2021
Miranda
25 December 2021

Was weer heerlijk en warm en vers

Sjon
24 December 2021

Helaas bestelling (alweer) niet compleet …. Lijkt erg moeilijk om een pizza met alle ingrediënten en saus te leveren zoals besteld en betaald! Gebeurt me te vaak 🤬 Gelukkig dat als het wel goed en de bestelling compleet geleverd is, het erg lekker is…. Daarom dat deze ezel het steeds weer probeert. Hoop dat jullie wat met de feedback doen en ik volgende keer weer alles krijg

Marijke
24 December 2021

Was weer heerlijk alleen de volgende keer aub meer saus op de hamburger. Verders was het top!

Cor
24 December 2021

Eten was top, en meer dan genoeg. Was ook warm. Dus zeker een aanrader.

Nauta
24 December 2021

Zoals iedere keer mooi op tijd en erg lekker. Vooral de patat is erg lekker

Rick
23 December 2021

De allerbeste pizza's super snel bezorgd.

Anoniem
23 December 2021

Heerlijke pizza’s, Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger.

José Perez
21 December 2021

super lekker, warme en goed gevulde met extra kaas, bedankt. gr José Perez👍👍👨‍🍳👨‍🍳

Jennifer
21 December 2021

Ik zou mijn bestelling 45 minuten later thuis bezorgd krijgen. Eerst gebeld toen het een kwartier te laat was. Bleek de pizza nog in de oven te zitten. Dan verwacht je natuurlijk een pizza die nog lekker heet is toch? Hij was ver van heet, eerder lauw ( kaas was al goed stevig) en de shoarma leek alsof het tweemaal was opgewarmd dus niet meer lekker vers en mals. Dit is de 2de keer dat we zolang hebben gewacht voor zo een pizza. Voor de rest altijd super tevreden geweest maar door deze acties 2maal achter elkaar ga ik wel een beetje twijfelen next time. Fix jullie snelheid,service en pizza's weer zoals het was, want jullie waren echt de beste van hoorn

Rosanna
20 December 2021
Bert
20 December 2021

Eten was keurig op tijd, maar wel koud. Zo de afvalbak in gekiept….

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny k
20 December 2021

Eerste keer bbq chicken perfect daarna 2x bijna geen bbq saus meer ...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred bonte
18 December 2021

Service was goed en het eten was lekker

Joop
18 December 2021
Harold
18 December 2021

Vergeten de bolognaise saus bij de valzone pizza te doen, maar na bellen stond binnen 5 minuten een bezorger met de saus voor de deur. Woon dichtbij dus afstand viel mee, maar toch, tijdens drukste periode iemand vrij gemaakt. 👍

Karin
18 December 2021

Bodem was te vet, de doos was gewoon nat!

Marijke
18 December 2021

Was heerlijk zoals altijd

Anna
18 December 2021

Zo lang klant en enorm tevreden! Bezorgers zijn zeer vriendelijk en eten is gewoon top!

Remco
17 December 2021

Pizza plus altijd goed, genoeg en lekker. Volhouden zo!

Rosanna Holscher
17 December 2021

Altijd super lekker en snelle bezorging, vooral de burgers zijn echt heerlijk.

Sebastian
16 December 2021

Lekker en snel bezorg top !!

Rajnish
15 December 2021

Super eten hier, bestel al mn leven lang hier altijd kwaliteit eten gekregen smaak is ook super goed, dus niks en nergens over te klagen 👍😁

Miriam
14 December 2021

Heerlijke pizza's! Echt, niet normaal zo lekker! Het deeg, de vulling, nog heerlijk warm en perfecte bezorging.