Bewertungen von Pizza Plus Hoorn

Neue Beurteilungen

5.0
Farid
Gestern

Eten was heerlijk, warm en optijd. Dank je wel

Raymond
Gestern

Wederom weer goed en lekker, wat alleen jammer is dat bepaalde gerechten niet meer besteld kunnen worden maar ook zonder die gerechten is de keuze nog reuze

Bakker
1 Juli 2022

Alles was goed maar de pizza's mogen beter gesneden worden en niet van die groote stukken

Sebastian
30 Juni 2022

Top !!

Sylvia Zwijnenburg
29 Juni 2022

Heerlijke pizza. Lekker snel bezorgd

Sylvia
28 Juni 2022

1 gerecht vergeten. Vervelend maar kan gebeuren. Na telefoontje kwam het snel, met als excuses een bakje tiramisu. Top!!!

timo Baszak
28 Juni 2022

De Beste en gr voor personel

M.
28 Juni 2022

De patat was lauw en de hamburger was meer koud dan lauw.

Mariska
27 Juni 2022

Pesto in m'n pizza, stond niet op de lijst en ook nog nooit eerder ergens in een calzone gehad. Stokbroodje kruidenboter zonder kruidenboter... Denk niet dat ik nog eens bestel. Bezorger was een schatje trouwens

John
27 Juni 2022

Alles perfect geregeld. En super pizza 's.

Dorpsstraat
27 Juni 2022

Elke keer weer super!

ct.langedijk
27 Juni 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk calzone pizza gegeten en precies op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
26 Juni 2022

Zo als gewoonlijk perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisette
26 Juni 2022

Altijd als wij in hoorn zijn zullen we lekker eten halen bij deze lieve toppers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald
26 Juni 2022

Prima pizza's groot en goed belegd. En snel bezorgd eerder dan was aangegeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Katarzyna
24 Juni 2022
Jan Jaap
23 Juni 2022

Snel, lekker en goede temperatuur.

Joris
22 Juni 2022
M.Marx
20 Juni 2022

Bedankt voor het lekker eten en altijd op tijd Danke schön

Mirjam
20 Juni 2022

Was lekker. En vlotte bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

de Witte
19 Juni 2022

Zoals gewoonlijk goede kwaliteit en precies op de afgesproken tijd geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjon Molenkamp
19 Juni 2022

đŸ‘ŒđŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S Takken
19 Juni 2022
Roos
18 Juni 2022

Blauw stukje plastic in mijn tonijn pizza.

Henk
17 Juni 2022

Prima kwaliteit, royale opmaak en correcte bezorging!

M.Marx
17 Juni 2022

Was weer echt lekker schmecker danke schön

Kelly
17 Juni 2022
Mark
17 Juni 2022
Leijnse
16 Juni 2022

Jeetje....supersnel en weer lekker

M.Marx
12 Juni 2022

Was weer echt lekker eten 👍👍

de Vries
12 Juni 2022

Heerlijke pizza!!!

Jan Bos
12 Juni 2022

Het bestelde eten was erg smakelijk en werd snel geleverd. Een aanrader!!

Kinga
12 Juni 2022
Wilms
10 Juni 2022

Heerlijk gegeten

Okay Atik
9 Juni 2022

Best in town 👍👍

Joop Kooijman
9 Juni 2022

Het was weer uitstekend, net als altijd!

Marja Grooteman
8 Juni 2022

Heerlijk gegeten,snel gebracht,verse produkten.

Cindy laan
8 Juni 2022

Beste medewerker, voor wat betreft de bezorging topi qua smaak ook oke jammer van de te hard gebakken friet terwijl ik had gevraagd voor zacht gebakken en in 1 gerecht zat een helle lange haar bah graag haarnetjes gebruiken

Binkhorst
7 Juni 2022

Teveel brood mag minder Kleine salade niet erg lekker

Ruud
6 Juni 2022

Goed gevulde pizza, erg lekker.

D
5 Juni 2022

Iets te veel olie in de pasta zalm, maar voor de rest erg lekker en tevreden zoals altijd.

Ben Dirksen
4 Juni 2022
I
4 Juni 2022

Snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Lis Karsten
4 Juni 2022
H.M. Kuiper
4 Juni 2022
A. Polsma
3 Juni 2022

Nvt

Ibrahim
2 Juni 2022

Meer kaas lekkerder denk ik met groenten .

Eric
1 Juni 2022

Heerlijk. Een van de weinigen die echt een Italiaanse Pizza kunnen maken.

Hoveling
1 Juni 2022

Altijd zeer tevreden

Danny k
30 Mai 2022

Saus op de cheeseburger was zuur Pizza was perfect mocht wel iets meer bbq saus op

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J b
29 Mai 2022
Anoniem
29 Mai 2022
HARRY HUIJSER
29 Mai 2022
Wail El Hayani
28 Mai 2022
Joan
28 Mai 2022

Really on time always

H.M. Kuiper
28 Mai 2022

eten was zeer goed en keurig op tijd

Nico
27 Mai 2022

Super lekker pizza gekregen van dit bedrijf. Kan het iedereen aanraden. Elke bestelling weer goed.

Brigit
26 Mai 2022

Helaas was de carbonara erg zout. Niet de kwaliteit die we zijn gewend. De bolognese was wel lekker. De vorige twee keer hadden we pasta pesto. Dat is mijn lievelingsgerecht. Helaas smaakt dat anders dan voorheen. De saus smaakte eerst echt beter...

I
26 Mai 2022

Vers gebakken en op afgesproken tijd gereed

Inge
26 Mai 2022

Lekkere pizza!! Goed warm en snel gebracht!!

Samantha
24 Mai 2022

Lekkere goedgevulde pizza & snelle bezorging!!

Vincent
24 Mai 2022

De pizza's zijn prima, de bezorgingers zijn aardig. Maar personeels tekort nekt het bedrijf nu behoorlijk, ruim 1,5 uur gewacht op bedtelling. Daarnaast na 1 uur mail dat bezorger onderweg is, maar was niet zo. Half uur later pas na een belletje van mijn kant.

Jose
23 Mai 2022

Na dik een uur gebeld, had e-mail al 3 kwartier onderweg bleek de bezorger mijn eten aan iemand anders gegeven te hebben, moest op nieuw gemaakt worden dus duurde extra lang, ben dit niet gewend van jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke
22 Mai 2022

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald
21 Mai 2022

Het was weer prima!

E.
21 Mai 2022

wat jammer is dat je pas na betaling ziet hoe laat je het eten kan verwachten. en dat ik geen terugkoppeling heb gehad betreft mijn opmerking over extra sauzen. Die moest ik contant aan de deur betalen, had liever nog een tikkie of betaalverzoek gehad. geen contant in huis. Hier over een mail of belletje zou prettig geweest zijn. verder was t eten heerlijk

Trudy
20 Mai 2022

Was alleen jammer dat de pizza later kwam dan de rest van de bestelling

Justyna
16 Mai 2022

Op tijd klaar, netjes.

A.Laan
15 Mai 2022

Goed belegde en warme pizza met lekkere bodem. Snel bezorgd en voor een goede prijs. Mag wel wat minder zout.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Malwina Czech
15 Mai 2022
Liefhebber
15 Mai 2022

Heerlijke pizza zoals altijd en de bezorging was ook weer top en snel. Ga O door! De bezorgkosten en toevoeging voor iDeal zijn met €3,25 wel aan de hoge kant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sisi
15 Mai 2022
Pizzaman
15 Mai 2022

Top pizza. Best in Hoorn, snel bezorging

Herres
14 Mai 2022

đŸ‘đŸ»đŸ‘ŒđŸ»

Trudy
13 Mai 2022

Vind het jammer dat de shoarma niet te bestellen was. Wel op de pizza maar geen broodjes of schotels met shoarma

Justine
12 Mai 2022

Super lekker!!

Richard
12 Mai 2022

Een woord: Heerlijk

Robsilva
12 Mai 2022
L.
12 Mai 2022

Eten is hier altijd top. Supervers en echt lekkere gerechten. Zeker een aanrader!

bart woelders
11 Mai 2022
Max
10 Mai 2022

💯💯💯

Ruth
9 Mai 2022

Mijn pizza kon ik binnen een kwartier ophalen. Topklasse! Hij was heerlijk!

M Haring
8 Mai 2022

Als altijd snel en verschrikkelijk lekker 😋 🙏💝

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjon
6 Mai 2022

Sneller dan het licht bezorgd
 super. En kwaliteit zoals bijna altijd perfect đŸ‘đŸ»

Ineke
6 Mai 2022

Zoals gebruikelijk op tijd, netjes, en heerlijk!

Anoniem
6 Mai 2022
Hogenbirk
6 Mai 2022

Besteld om 18:16 om 18:36 de bestelling dampend warm in huis. Top wij bestellen zeker nog eens.

TL
3 Mai 2022

Heerlijke, dik belegde pizza's voor een knappe prijs. Goede, snelle service. Kan ze altijd op de afgesproken tijd afhalen, hoef nooit te wachten.

Desiree Thoma
3 Mai 2022

Werd op tijd geleverd, de opmerking was gelezen en dus weer lekker gegeten, enkel de patatjes waren te lang gefrituurd (teveel harde stukjes) en dat was jammer.

S
2 Mai 2022

Altijd lekker eten zeker een aanrader

M.Marx
2 Mai 2022
Noah Rietmeijer
2 Mai 2022
Tim Bentvelzen
1 Mai 2022

Ik ben altijd een grote fan geweest van Pizza Plus en bestel er al zolang als ik mij kan herinneren, maar gister hebben zij mij echt teleur gesteld. Ik had de pizza Mozzarella besteld en in de beschrijving ervan staat "Mozzarella, tomaat en basilicum". Toen de pizza aankwam kreeg ik er een met pesto in plaats van basilicum. Toen ik belde vertelde de meid aan de telefoon mij dat pesto gemaakt is van basilicum, wat echt de meest lompe reactie ooit is. Ze zou voor mij contact opnemen met de keuken en terug bellen. Toen ze mij terug belde vertelde ze me dat ik de volgende keer aan moet geven dat ik basilicum wil in plaats van pesto. Dat was de uitkomst ervan, geen vergoeding voor de pizza en geen nieuwe pizza, ik moet de volgende keer maar specifiek vragen om het ingredient dat vermeld staat in de beschrijving van de pizza. Huh?! Er staat toch dat ik een pizza met basilicum bestel? Ik vind het niet normaal hoe ze dat afgehandeld hebben. Het is echt van de zotte dat ik bij een pizza moet vr

Pierre
30 April 2022

Super service.

Haring
30 April 2022
Bert
28 April 2022

Super !!!!

Polsma
28 April 2022

Nvt

Eddy
27 April 2022

Op de drukste dag van het jaar stipt op tijd 4 dampende pizza's ontvangen! Complimenten!

Miranda
25 April 2022

Hamburgers waren lekker alleen jammer hadden een cheeseburger besteld en dat zat er niet op de cheese.

Erwin
24 April 2022

Keurig op tijd en was top. Mvg Erwin

M.Marx
22 April 2022

Eten was heerlijk Danke schön

Kiek
22 April 2022

Zoals altijd weer de moeite waard geweest om voor het lekkere eten naar Hoorn toe te rijden! Het was weer voortreffelijk!!

Jiry
21 April 2022
Fabian
20 April 2022

Altijd op tijd , goeie kwaliteit!

Henk
18 April 2022

Absoluut lekker en op afgesproken tijd netjes bezorgd!

Remy van leeuwen
18 April 2022

Was super heerlijk En super snel bezorgd We hadden geen kleingeld dus konden geen fooi geven volgende keer geven we sws fooi mocht de dezelfde bezorger weer komen als wij bestellen dan geef ik die dubbele fooi jullie mogen contact met mij opnemen zodat ik de koerier 2 euro fooi kan geven

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
17 April 2022

20 min sneller bezorgd dan verwacht, kipsate was heel goed, knapperige patat. Pizza’s sowieso altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emin
16 April 2022

Binnen 20 minuten was onze pizza, pasten en calzone bezorgd. Sneller kan niet .

Elise
16 April 2022

Hele snelle bezorging!!

Fam de Jong
15 April 2022

We hebben lekker gegeten

Schipper
14 April 2022

Zoals altijd heerlijke pizza's. Had vroeg besteld, met tijdstip voor bezorging. Het eten werd op de minuut nauwkeurig bezorgd.. Top!!

robin
12 April 2022

De smaak was top en erg fijn dat het eten echt heet aankwam.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ja
11 April 2022

Pasta en de patat wederom koud en heel slap.. heel slecht!!

Rg
11 April 2022

Het was weer erg smakelijk

Maup
10 April 2022

Het eten is altijd lekker ! Frisdrank goed gekoeld.

Ida
10 April 2022

Het eten was heerlijk en de levering super snel. Helemaal top!

Erik
9 April 2022

Goed op tijd bezorgt en goed warm!

Bart Wagenaar
8 April 2022
Marcel
8 April 2022

Goed eten, snel bezorgd

René
7 April 2022

Mooi optijd en warm geleverd đŸ‘ŒđŸŒ

De Vries
7 April 2022

Altijd perfect. Zowel de service als pizza als bezorging.

Nathalie
4 April 2022

Heerlijke pizza’s, goed warm. In plaats van de quatro fromaggi ontvingen we pasta in kaassaus, voor de rest was alles perfect en heerlijk.

Fox
3 April 2022

Goede lekkere pizza’s.

Jolet Faber
2 April 2022

Alles was minder warm dan we gewend zijn en de pasta was erg al dente.

Liam R
1 April 2022

Drinken was niet bezorgd en telefonisch niet bereikbaar heb 35 minuten aan de lijn gehangen en onverhoopt niemand kunnen spreken

Teunen
31 MĂ€rz 2022

Goed warm. Erg lekker

patricia
31 MĂ€rz 2022

Bestel altijd bij jullie maar dit keer was het niet goed eten was lauw erg jammer. Bezorgen was een half uur onderweg

Ayse
31 MĂ€rz 2022

Zelfs als ze paar minuten later komen, bellen ze netjes op om dit te melden. Top service! Het eten was zoals altijd ontzettend lekker.

Marian Koelemeijer
30 MĂ€rz 2022

Bestelling was te laat, hierdoor kregen we tiramsu bij de bestelling

Olcay
29 MĂ€rz 2022

Top!!

Roos
29 MĂ€rz 2022

Mijn man enik hadden nu elk een andere besteld. beide pizza's waren heel ruim belegd en precies goed gebakken. De korst is ook heel goed. Als je hier eenmaal besteld hebt, wil je niet meer naar een andere pizza-bakker. Wij zijn fan geworden.

Marko
27 MĂ€rz 2022

Eten was weer super lekker Danke schön

Stevie
27 MĂ€rz 2022

Fast delivery and damn good food. My tride and true place for pizza đŸ€™

Thijs
26 MĂ€rz 2022
Van der Weijden
25 MĂ€rz 2022

Alles was koud. Pizza weer 20 min in de oven gedaan om te kunnen eten. Helaas is dit niet de 1e keer

Koning
25 MĂ€rz 2022

Was weer TOP kipsatetje

Edwin bakels
23 MĂ€rz 2022

Alles top en snel

Ysbrand
22 MĂ€rz 2022

Eten was weer heerlijk. Perfect op tijd bezorgd.

Mar
21 MĂ€rz 2022

Was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marko
20 MĂ€rz 2022

Eten is altijd lekker Bezorgen super snel Danke schön

Tomasz
20 MĂ€rz 2022

The best! Lekker! Najlepsza w mieƛcie!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bernardo Silva
18 MĂ€rz 2022

Eten dat wel was aangekomen was zoals altijd weer top. Alleen miste wij wel 1 pepperoni pizza. Dat was wel jammer, want ze waren inmiddels al dicht om te bellen. Volgende keer beter.

L.K.
18 MĂ€rz 2022

Top!! Alles bedankt!

Luca
16 MĂ€rz 2022

Snel gezorgd en top kwaliteit!

Peter
15 MĂ€rz 2022

snelle bezorging en de pizza’s altijd goed!

Ed
15 MĂ€rz 2022

Moest even wachten, maar kreeg wel extra

Bert
14 MĂ€rz 2022

Zoals altijd weer erg lekker, goede service en netjes op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sebastiaan
14 MĂ€rz 2022

Snelle bezorging, lekker pizza !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vera abang
13 MĂ€rz 2022

Prima geregeld erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Len
11 MĂ€rz 2022

Erg snel geleverd en zeer goed!

Wiersma
11 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten

Ramiro
11 MĂ€rz 2022

lekkere pizza en vrij snelle bezorging

Edwin bakels
10 MĂ€rz 2022

Top

Kranenburg
8 MĂ€rz 2022
Vanessa
7 MĂ€rz 2022

Heerlijke shoarma calzone

Bram
7 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd warm en lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JB
6 MĂ€rz 2022
Anoniem
6 MĂ€rz 2022

Was optijd bezorgd en lekker warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rosa
6 MĂ€rz 2022

Nog nooit heb ik zo'n goed belegde pizza gegeten dan bij Pizza Plus Hoorn. Ik vond de Frutti di mare overheerlijk. Nog een groot pluspunt ; de pizza was bij bezorging nog heet. Dus Pizza Plus heeft er een klant bij !!

harry
5 MĂ€rz 2022

eten was goed en mooi op tijd bezorgd

Marijke
5 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk! Echt een aanrader!!!

Anton Hof
5 MĂ€rz 2022

Goede service, snel en op temperatuur geleverd. en gerechten goed op smaak!

Edwin
1 MĂ€rz 2022

Prima, bestelling was optijd klaar. En lekker eten.

Sabine
28 Februar 2022

Per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Dit was na een telefoontje opgelost. PizzaPlus heeft vervolgens per abuis een dubbele bestelling geleverd. Ik was maar alleen en de bezorger was al weg. Daarom de andere portie naar mijn bejaarde buurvrouw gebracht. Ze was er heel erg blij mee. Er zat zelfs een zakje met het wisselgeld in de tas, omdat mijn juiste bestelling een euro goedkoper was dan de geplaatste bestelling! Top service! Ook was het eten weer heerlijk. Warm en mals vlees.

Karolina
28 Februar 2022

Kwam later dan aangegeven en bezorger had moeilijk om correcte huis nr te lezen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heeren
27 Februar 2022

Verkeerde en koude pizza die ook nog eens leek te zijn opgewarmt Na klacht kregen we een nieuwe wel de juiste pizza maar wel een kleine bambino pizza, geen goede buurt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
27 Februar 2022

Smaakte prima en werd op tijd bezorgd

Kadir
27 Februar 2022

Ik ben heel lang klant van Pizza Plus en nooit klachten gehad, altijd warm bezorgd en alles is lekker zeker aangeraden.. Ik vind vandag een ding jammer sausjes waren vergeten bij mijn bestelling en ik dacht kan gebeuren voor een keertje.. Tot nu toe altijd netjes gewest en ik hoop blijft het zo bedankt voor alles !

Henry
25 Februar 2022

Was goed warm en erg lekker, bedankt!

Ineke
24 Februar 2022

Wederom heerlijk gegeten, voor t allereerst niet de juiste salade ontvangen maar deze was ook heerlijk. Anders hadden we gebeld en vast kunnen omruilen. Rest was prima! Een nog vriendelijker bezorger dan anders. Dus tot de volgende keer!

Adriënne Oud
22 Februar 2022

Heerlijk gegeten! Bezorging was heel snel. Aanrader!

Frits
22 Februar 2022

Was niet echt warm meer. Kwaliteit van het eten was wel goed.

blankenstein
21 Februar 2022

afhaal 18.10 werd 18.35 Tja erg lang wachten aan de balie, echt jammer. Eten was zoals gebruikelijk goed maar dat wachten kan eigenlijk niet dan toch maar weer bezorgen???

Ronald
21 Februar 2022

Prachtige grote pizza, warm en exact op tijd. Erg tevreden en ga vaker bestellen, ga zo door.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
20 Februar 2022

Lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kees
20 Februar 2022

Weer lekker gegeten, 3x calazone kip heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Melyana Hasan
20 Februar 2022

Zeer goede service en diensten en ben uiterst te vreden over hun eten en diensten, vandaar we vaste klant voor ons geen andere binnen Hoorn en ik zal ieder te zekers aanraden. Tevens goede prijs kwaliteit, en top bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ayse
19 Februar 2022

Het was zoals altijd erg lekker en de service top!

Anoniem
19 Februar 2022

Pizza’s waren soppig en lauwwarm. Weet niet wat er met een aantal weken terug gebeurd is, maar het is niet meer de kwaliteit die wij gewend zijn van jullie. En dan de bezoegkosten
. :(

Boukje Brink
18 Februar 2022

Ondanks de storm werd het heel snel bezorgd , eten was zoals gewoonlijk weer erg goed

Meister
18 Februar 2022

De sinaasappelijsjes waren dit x allebij niet lekker. Erg bitter.

Kampen
17 Februar 2022

Goede site. Duidelijke afspraken. Goed geregeld. Lekker eten👍

Edwin
17 Februar 2022

Was weer super lekker!

Bernard Moeskops
17 Februar 2022

Gewoon de allerbeste!

John Stavenuiter
16 Februar 2022

Super snel een echt heet! Super weer bedankt. Het was erg lekker đŸ’ȘđŸ»

Agnieszka
16 Februar 2022

Snelle levering, aardige bezorger, lekker eten.

bruitzman
15 Februar 2022

alles heerlijk en op tijd!

Terband
14 Februar 2022

Patat was vrij zout en hamburger aangebrand. Verder was het eten lekker en op tijd bezorgd.

Ria Kaaijk-Metz
14 Februar 2022

De pizza's waren heerlijk. Toch maar zelf opgehaald. De bezorgtijd was 19:20. Pizza's waren goed warm en rijkelijk belegd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

geen
14 Februar 2022

was koud en me extra kaas was vergeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos
13 Februar 2022

Kwaliteit is altijd goed. En de bezorging altijd op het aangeven tijdstip.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marko
13 Februar 2022
Mirjam
13 Februar 2022
Koning
12 Februar 2022

TOP

Poly
12 Februar 2022

The best pizza in town!

Robin
11 Februar 2022

Kapotte knoflook bakje. Troep in plastic, alle saus op alle bakjes

Tomasz
7 Februar 2022

Altijd Lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Memolee
6 Februar 2022
Samira
6 Februar 2022

Jammer van de bezorgkosten!

Joke
4 Februar 2022

Helemaal top! Pizza’s waren heerlijk en goed warm.

Bennis
2 Februar 2022

Het eten was weer heerlijk hoor, alleen zat voor de 2e keer het ijsje er niet bij. Dit moeten wij erbij bestellen anders komen we niet aan het bedrag voor bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Devon
1 Februar 2022

Goed warm! En snel! Zo als altijd

D.
30 Januar 2022

Pizza was lauw en zag er uit alsof de pizza door elkaar geschud was of op zijn zijkant gehouden erg jammer niet gewend van jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suus
30 Januar 2022

Best food !!!

harry
29 Januar 2022
Jeroen
29 Januar 2022

45 minuten te laat en bovendien lauw eten, zeer slechte ervaring! Niet wat we gewend zijn

Bruining
29 Januar 2022

Calzones waren helaas lauw en er stond niet op de doos in welke gorgonzola zat.

Michael
29 Januar 2022

Snel en spectaculair lekker

Sd
27 Januar 2022

Pizza had een wilde rit

Diana
26 Januar 2022
Jort
24 Januar 2022

Geweldig! Altijd restaurant kwaliteit, super snel bezorgd en heet. Beste in Hoorn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danielle
24 Januar 2022

Als vaste klant zijn wij kwaliteit gewend en dat krijgen we bij Pizza Plus. Echter, is er wel iets waar ze wat aan mogen doen, aan hun service als er iets fout gaat. Geen excuses, tegemoetkoming o.i.d. De vorige keer (vrij recent) hadden we een verkeerde pizza. Gisteren waren er 2 dingen niet meegeleverd, die wel besteld en betaald waren. Kan natuurlijk gebeuren. Maar dan absoluut niets van excuses of een klein extraatje (als vaste klant). Het is een klein gebaar en houdt je naam hoog. Ik hoop dat de grote baas van Pizza Plus de recensies ook leest, want ik ben niet de enige zo te lezen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bernardo Silva
24 Januar 2022

Zoals altijd top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mike
23 Januar 2022

Heerlijk gegeten

Eric
21 Januar 2022

Heerlijke pizza zoals altijd. De.lekkerste van heel Nederland. Deze moet je geproefd hebben. Dit is zoveel beter dan die "bekende" wereldwijde pizzabakkers

Merhawi
20 Januar 2022

Ik kan niet Nederland taal schrijven maar het was heerlijk

Ysbrand
19 Januar 2022

Eten was keurig op tijd bezorgd. Eten was weer zeer lekker. Helemaal top. 👍

Denise
16 Januar 2022

Altijd lekker! Kwaliteit is goed

Monique
15 Januar 2022

Lekker gegeten!!

Sebastian
15 Januar 2022

Snel bezorg Lekker eten echt !

Joost
15 Januar 2022

Alles dik in orde. Hamburgers, pizza en shoarma allemaal erg lekker en snel geleverd :-)

Michiel
14 Januar 2022

Heerlijk gegeten

Sibel
14 Januar 2022

Verkeerde bestelling geleverd gekregen, gebeld hierover maar valt niet eens over te praten. Moest het maar zo houden omdat het mijn eigen schuld waa.

Goed
13 Januar 2022

.

Jarl Rezelman
11 Januar 2022

Pizza kwam erg laat.

abelmann
10 Januar 2022

We hebben online besteld voor 17.30 uur bezorging en de bestelling werd keurig op tijd geleverd! Daarnaast heerlijk gegeten dus complimenten voor Pizza Plus Hoorn!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed
10 Januar 2022

Eten was heerlijk, wel erg veel. Verder alles goed voor elkaar top!

B Teeuwen
9 Januar 2022

Bezorging prima, stipt op tijd. De calzone, smaakvol, lekker veel kaas en goed op temperatuur. De patat en de kipburger goed van smaak maar hadden echt warmer moeten zijn bij bezorging.

ZM
9 Januar 2022

Bestelling erg snel aangekomen! En het eten was goed warm. Allemaal netjes ingepakt en kwaliteit van het eten was top. Shoarmavlees 1 van de beste kwaliteit wat ik gehad heb, weinig vet. Ik ga hier vaker bestellen!

Hannah
7 Januar 2022

Lekker ! En sneel ! Dankjewel ❀

Soesma
7 Januar 2022

2 extra pita besteld maar niet ontvangen. Kan gebeuren. Voor de rest alles heerlijk zoals we gewend zijn.

John Stavenuiter
7 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd. Bedankt maar weer đŸ‘ŒđŸ»đŸ§‘đŸŒâ€đŸł

Ramon
7 Januar 2022
Anoniem
6 Januar 2022
Jen
6 Januar 2022

Altijd goed eten. Lekker, warm en op tijd!

R s
6 Januar 2022

Pizza's en bezorging zijn super.

Marcel
5 Januar 2022
Jan
5 Januar 2022

Precies op afgesproken tijd. Heerlijke pizza

Ruth
5 Januar 2022

De patatjes zijn zo lekker! De pizza ook natuurlijk!

Anita
4 Januar 2022

Top ,altijd heerlijk en goed gevuld. Goed warm gebracht. Heel erg tevreden.

Tiffany
3 Januar 2022

Lekker als altijd.

Steven
3 Januar 2022

Perfect op tijd en eten was nog super warm en lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koning
3 Januar 2022

Top producten

Arnold
2 Januar 2021

Snel en goed eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koning
1 Januar 2021

Was weer HEERLIJK

Miranda Smit
31 Dezember 2021

Pasta was niet warm vorige keer was de pasta veel heter het was nu niet warm vind ik wel zonde eten moet wel heet zijn

els
29 Dezember 2021

was heerlijk!! werd snel geleverd!!

Annemieke
28 Dezember 2021

Heerlijke goed belegde pizza, die snel en warm geleverd wordt tegen een normale prijs.

Fatema
28 Dezember 2021

Nou tweede keer voor deze week đŸ€— ontzettend lekkere hamburgers en waren erg lekker. Lasagne was helaas iets minder . De rest was alles heel goed prima kwaliteit . Bedankt voor het lekkere eten đŸ€Č

Wouter
28 Dezember 2021

Pizzaplus stelt werkelijk nooit teleur. Altijd zeer snel bezorgd, duidelijk wanneer het eten komt en daarbij de beste pizza in de buurt. Een echte aanrader voor iedereen die in de omgeving van Hoorn woont.

Pascal
26 Dezember 2021

Snelle levering en top kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fatema
26 Dezember 2021

Zoals altijd Super lekker MachaAllha TabarikAllha ❀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sha
25 Dezember 2021
Miranda
25 Dezember 2021

Was weer heerlijk en warm en vers

Sjon
24 Dezember 2021

Helaas bestelling (alweer) niet compleet 
. Lijkt erg moeilijk om een pizza met alle ingrediĂ«nten en saus te leveren zoals besteld en betaald! Gebeurt me te vaak đŸ€Ź Gelukkig dat als het wel goed en de bestelling compleet geleverd is, het erg lekker is
. Daarom dat deze ezel het steeds weer probeert. Hoop dat jullie wat met de feedback doen en ik volgende keer weer alles krijg

Marijke
24 Dezember 2021

Was weer heerlijk alleen de volgende keer aub meer saus op de hamburger. Verders was het top!

Cor
24 Dezember 2021

Eten was top, en meer dan genoeg. Was ook warm. Dus zeker een aanrader.

Nauta
24 Dezember 2021

Zoals iedere keer mooi op tijd en erg lekker. Vooral de patat is erg lekker

Rick
23 Dezember 2021

De allerbeste pizza's super snel bezorgd.

Anoniem
23 Dezember 2021

Heerlijke pizza’s, Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger.

José Perez
21 Dezember 2021

super lekker, warme en goed gevulde met extra kaas, bedankt. gr JosĂ© Perez👍👍👹‍🍳👹‍🍳

Jennifer
21 Dezember 2021

Ik zou mijn bestelling 45 minuten later thuis bezorgd krijgen. Eerst gebeld toen het een kwartier te laat was. Bleek de pizza nog in de oven te zitten. Dan verwacht je natuurlijk een pizza die nog lekker heet is toch? Hij was ver van heet, eerder lauw ( kaas was al goed stevig) en de shoarma leek alsof het tweemaal was opgewarmd dus niet meer lekker vers en mals. Dit is de 2de keer dat we zolang hebben gewacht voor zo een pizza. Voor de rest altijd super tevreden geweest maar door deze acties 2maal achter elkaar ga ik wel een beetje twijfelen next time. Fix jullie snelheid,service en pizza's weer zoals het was, want jullie waren echt de beste van hoorn

Rosanna
20 Dezember 2021
Bert
20 Dezember 2021

Eten was keurig op tijd, maar wel koud. Zo de afvalbak in gekiept
.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danny k
20 Dezember 2021

Eerste keer bbq chicken perfect daarna 2x bijna geen bbq saus meer ...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred bonte
18 Dezember 2021

Service was goed en het eten was lekker

Joop
18 Dezember 2021
Harold
18 Dezember 2021

Vergeten de bolognaise saus bij de valzone pizza te doen, maar na bellen stond binnen 5 minuten een bezorger met de saus voor de deur. Woon dichtbij dus afstand viel mee, maar toch, tijdens drukste periode iemand vrij gemaakt. 👍

Karin
18 Dezember 2021

Bodem was te vet, de doos was gewoon nat!

Marijke
18 Dezember 2021

Was heerlijk zoals altijd

Anna
18 Dezember 2021

Zo lang klant en enorm tevreden! Bezorgers zijn zeer vriendelijk en eten is gewoon top!

Remco
17 Dezember 2021

Pizza plus altijd goed, genoeg en lekker. Volhouden zo!

Rosanna Holscher
17 Dezember 2021

Altijd super lekker en snelle bezorging, vooral de burgers zijn echt heerlijk.

Sebastian
16 Dezember 2021

Lekker en snel bezorg top !!

Rajnish
15 Dezember 2021

Super eten hier, bestel al mn leven lang hier altijd kwaliteit eten gekregen smaak is ook super goed, dus niks en nergens ov