Bewertungen von Pizza Plus Hoorn

Neue Beurteilungen

5.0
M vader
Gestern

Top was weer lekker

Isa Smits
Gestern

Er wordt altijd het verkeerde e-mail adres gebruikt

Michael
Gestern

Zeer goed zoals altijd!!

Jeroen
22 September 2023

Lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd. De broodjes en saus bakjes lijken wel elke keer kleiner te worden, maar verder weer alles prima

p h koning
21 September 2023

geen opmerkingen

Hasan
21 September 2023

Lekkerste en snelste service

S
20 September 2023

Zoals altijd wel iets vergeten

Jan
20 September 2023
Ellen
20 September 2023

Mijn partner houdt niet van champignons maar hij vond de kip in champignon roomsaus wel heel erg lekker. En dat is het ook! Stiekem mag er van mij wel iets meer ui in :)

Tanja
20 September 2023

Heerlijk smakelijke pizza met verse groenten en dunne, knapperige korst niet zo zout. Was onze eerste keer hier maar voor herhaling vatbaar

Riny Verdonk
20 September 2023

Verrukkelijke calzone plus!!!! Aan te bevelen!!

Peter
20 September 2023

Altijd goeie pizza, snelle en vriendelijke bezorging. Al jaren plezier van!

Miranda
18 September 2023

Hamburgers zijn super lekker

JF
18 September 2023

Gewoon lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L. Vroone
16 September 2023

Ik weet niet wat er gebeurd is met de bezorging maar het lijkt erop dat hij met de scooter een crash heeft gemaakt. Pizza's door de war en zagen er niet uit. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen. Pizza smaakte evengoed goed.

Kayleigh
16 September 2023

Het eten is zoals altijd fantastisch en de bezorging is ook top!

Aby
15 September 2023
Selina
14 September 2023

super snelle levering, en het eten was lekker! bedankt!

Twan
14 September 2023

Weer heerlijk lekker! Beste pizzaria in de omgeving!

Memolee
14 September 2023
Marga merkelbag
13 September 2023

Keurig snel bezorgd!

Khalid
12 September 2023

De lekkerste pizza van Hoorn

Diana
11 September 2023

Perfect! atijd top service!

Marco Van Horssen
10 September 2023

Altijd lekker en snel geleverd

Sol
9 September 2023

Taco pizzaaaaaaaa đŸ„°, lekkere burgers đŸ’ȘđŸ» en Tiramisu ❀ duzzzz bestellen maar!!

Michael
6 September 2023

Super Lekker eten en top kwaliteit!!!

Linda
5 September 2023

Heerlijke hamburgers en citroen ijs. We hebben weer lekker genoten.

Tom van Leeuwen
4 September 2023
Keller
3 September 2023

Uitstekende pizza's. Goed belegd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Burak
3 September 2023
Jos Baas
1 September 2023

Na behoorlijk wat bestellingen ging het vandaag een keer mis. Het eten kwam grotendeels koud aan. Omdat we niet al te ver wonen, besloten om direct het eten terug te brengen. Het werd fantastisch opgelost om direct de bestelling op nieuw te maken en tijdens het wachten drinken te pakken. Soms gaat er wel eens iets mis, belangrijk is hoe je het oplost. En dat was super.

Glenn
1 September 2023

Soppige patat, rest was gewoon prima

A. Weel
29 August 2023

Super snelle bezorging, en heerlijk eten!

Tibor Kovacs
29 August 2023
Sjon
28 August 2023

Topper weer
. Erg lekker en super snel bezorgd đŸ’ȘđŸ»

Raees
28 August 2023
Ronald Pit
27 August 2023

Wat een top zaak! No matter what, altijd een grote, top gevulde Ă©n hete pizza! Goede snelle service ondanks dat ze superdruk waren toch snel bezorgd! Top mensen, mijn complimenten! Wij bestelden al vaker en blijven dit uiteraard veel vaker doen!

Milou
27 August 2023

Was niet zo erg warm. Anders dan dat ik gewend ben

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hasan
26 August 2023
M
24 August 2023

Goede bezorging & warme pizza.

L
24 August 2023

Vlotte bezorger ! Heerlijke burger ga zo door!

Jaimie Mooky's Beletterring
21 August 2023

altijd goed !!! Geweldige eigenaar !! Wij hadden 2 pizza die erg zout waren dit hebben ze snel en goed opgelost

Remko Moesman
20 August 2023

Zoals gewoonlijk van hoogstaande kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S wijdenes
19 August 2023

Was wederom prima. Bedankt en ga zo door

Harry
19 August 2023
Xx
19 August 2023

Echt heerlijk

Melvin
19 August 2023
Gabi
15 August 2023

Altijd goed!

M
14 August 2023
Ben
12 August 2023

Mooi op tijd, lekker warm, porties voldoende groot en lekker eten.

Patrick
11 August 2023

Altijd goed

Ahmed
11 August 2023
Henry
10 August 2023

Super lekker,warm en snel bezorgd!!!

jan.r.
10 August 2023

heerlijke pizza's,lekker warm en snel bezorgt

Md
9 August 2023

Top als altijdđŸ‘đŸŒ

Jennice Ndoye
8 August 2023
Michael
8 August 2023

Zeeeer goed eten, zoals altijd hier!!! Beste van Hoorn!!

p h koning
7 August 2023
Martin Moegio
7 August 2023

Eten was heerlijk en heel verl

Abdi
7 August 2023
X
4 August 2023

Altijd tevreden en snel ook! Zeker een aanrader!

Groen
2 August 2023

Als altijd, geweldig, warm en op tijd. 💖💖

X
31 Juli 2023

Super snel !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Olcay
31 Juli 2023

Het duurde 1 uur en 10 minuten bezorgen en pasta was hard niet tevreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joey
30 Juli 2023
Diana Vader
29 Juli 2023

Super zaak

Ben
29 Juli 2023

Mooi op tijd, warm en heel lekker

O
29 Juli 2023
Tjerk
28 Juli 2023

Lekkere pizza's voor een goede prijs. Keurig klaar op de gewenste tijd. Klein puntje ter verbetering: er zat heel veel kaas op de pizza's. Daardoor sneeuwen de toppings een beetje onder.

Ruud
26 Juli 2023
AJ
23 Juli 2023

Top en heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda Smit
23 Juli 2023

Bij de calzone zat geen knoflook saus

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jhonny
23 Juli 2023

Altijd lekker en snell!!!

Anja
19 Juli 2023

Stelt me nooit teleur, ik koop hier graag en de kwaliteit van alles hier is echt hoog. Echt een top service en topwinkel

Maja
18 Juli 2023

lekkere pizza, zeer snelle levering.

Karin
16 Juli 2023

Voortaan de deksels van de saus goed dichtmaken!!! Alles zat onder! Jullie gaan achteruit qua kwaliteit, heel jammer!

Koot
16 Juli 2023

Super lekker ,goeie porties

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leijnse
15 Juli 2023

Weer een suuuuper pizza !!

Isabelle
13 Juli 2023

Snelle bezorging, lekker eten.

top eten
13 Juli 2023
Michelle
10 Juli 2023

Top pizza's! Heet en lekker en snel bezorgd, zelfs nog zo laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Don
10 Juli 2023

Ik haal altijd de mixed grill hier. Altijd tevreden over de kwaliteit. Aanrader!! De bezorger kwam met de fiets door een zware regenbui en was op tijd. De beste jongen fooi gegeven want hij was supervriendelijk ondanks het slechte weer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hollow
9 Juli 2023
T Theissling
9 Juli 2023

Pizza was koud, taai maar wel redelijk goed belegt. De patat was zacht/slap en koud. De bezorging duurde 20 minuten langer dan eerst stond aangegeven. Zonde want we bestellen hier regelmatig en hadden tot nu toe alleen maar goeie ervaringen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jj
7 Juli 2023
Jan
7 Juli 2023
Zehra
6 Juli 2023

Ik bestel jarenlang met plezier en tevredenheid en zonder vraagtekens

De kok
6 Juli 2023

Lekker hoor! Zoals altijd

S
5 Juli 2023
Yasmine Y
5 Juli 2023

Slecht!! Ik bestelde tiramisu en heb gewoon het minimale bestelbedrag bereikt word ik gebeld dat het niet geleverd word als ik geen maaltijd bestel.. jaren vaste klant en dan krijg je dit..

Denice
4 Juli 2023

Echt altijd weer heerlijke pizza's rijkelijk belegd met verse ingrediënten echt top

X
4 Juli 2023
Koning
3 Juli 2023

Heerlijke kipsate wederom 👌

Jos
1 Juli 2023

Betaalbare en zeer goede patat

Koning
29 Juni 2023

Heel raar deze keer zat er onder de kaas bij de Margherita pizza een olijf đŸ€ŠđŸŒâ€â™‚ïž foutje bedankt en misschien moeten jullie erbij vermelden dat er bij de pizza kipshoarma allerlei groenten zitten

Kim Veling
26 Juni 2023

De pizza was prima maar erg jammer dat er geen saus bijgeleverd werd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helma Smolders
25 Juni 2023

Heerlijke pizza, stond op tijd klaar. Alles was weer top geregeld ondanks het warme weer. RESPECT

Julia
25 Juni 2023
Mulder
25 Juni 2023
Kees T.
24 Juni 2023

Eerste keer dat we hebben besteld. Goede en smakelijke pizza's. Bezorging op tijd en pizza's waren goed warm. We gaan vaker bestellen.

Floortje
23 Juni 2023

Snelle levering en heerlijke rijkbelegde pizza's!

AJ
22 Juni 2023

Super lekker, zoals altijd

Remko Moesman
22 Juni 2023

Supergoed,supersnel en altijd evenvriendelijk en netjes (vuling in calzone was wat minder kwa hoeveelheid,niet kwa kwaliteit) sorry,maar nooit vermeld,kleine pizzatje als toevoeging,super en heerlijk

Eric
20 Juni 2023

Begin van de middag besteld voor levering om 17.30 maar alsnog te laat bezorgd. Dat was wel apart.

p h koning
18 Juni 2023
Ar
17 Juni 2023

Zoals altijd snel, goed en vriendelijk

Koning
13 Juni 2023

Was wederom heerlijk

P
11 Juni 2023
Achmad
11 Juni 2023
S
10 Juni 2023

Pizza’s beter snijden. Zoveelste keer.

Anita Stam
10 Juni 2023

Altijd goed bij pizza plus

Henk van Herwijnen
9 Juni 2023
G F
7 Juni 2023
Aziz
6 Juni 2023

👌

Timo
6 Juni 2023
Guoda
6 Juni 2023
Rico
6 Juni 2023

Snelle bezorging en de pizza's waren heerlijk en betaalbaar!!!

Guido
5 Juni 2023
Kroon
4 Juni 2023

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Goossen
4 Juni 2023

Niet compleet 2 bestellingen zaten er niet bij, half uur in de wacht, toch maar weer heen gereden, terug , andere eten koud, zelf alles weer opwarmen , dus goed waardeloos met een groep mensen. En als vergoeding krijg je paar broodjes

A.Laan
4 Juni 2023

Graag minder zout gebruiken.

Twan
3 Juni 2023

Perfect! Beste pizza's die je halen kan! Altijd zeer rijk belegt met lekkere dingen

Linda
2 Juni 2023

Broodje hamburger. Heerlijk gegeten. Geen vet. Saus apart. Op tijd bezorgd.

Jay
31 Mai 2023

Is altijd snel bezorgd en eten echt lekker en vers, vooral de patat en kip!!

Joke
31 Mai 2023

Eten was goed warm, smaakte goed en werd keurig netjes op tijd bezorgd.

Elly
31 Mai 2023

Beste mensen van Pizza Plus. Het warme, verse en op tijd bezorgde eten was weer TOP, merci. Ik vind het ook klasse, dat jullie een leer-werk-bedrijf zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
29 Mai 2023

Op tijd bezorgd en warm

René Dannijs
29 Mai 2023

Altijd lekker en goed Compliment voor de extra gekregen saus :) Deze was zonder kosten extra mee gegeven Service 👍

Marco
28 Mai 2023
Guevaro
27 Mai 2023

Was goed eten, lekkere patat Biefstuk was precies hoe ik het vroeg alleen jammer geen kruidenboter gekregen bij me brood.

Boukje Brink
22 Mai 2023

Het eten was als gewoonlijk weer erg goed, netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edith
19 Mai 2023

Altijd lekker en snel bezorgt

William Bakker
18 Mai 2023
JJ
18 Mai 2023

Pizza was goed maar de rucola was deze keer oud en slijmerig

Guido Beekelaar
17 Mai 2023
Vitas
16 Mai 2023

Altijd lekker en op tijd bezorgd!

S
15 Mai 2023

Niet wat ik gewend ben

Bernard Moeskops
15 Mai 2023

Een caribia met spaanse pepers is gewoon hemel op aarde

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ab
15 Mai 2023

Heerlijke pizza's, pasta, en een goede en vriendelijke bediening. Veel klandizie, zegt ook wel wat. Ik haal de maaltijd altijd op en die staat over het algemeen altijd tijdig voor mij klaar. Een goede en nette keuken, mooi om te zien hoe iedereen zich inzet voor een heerlijk product. Prachtig ga zo door! Ab

Y
14 Mai 2023

Patat was koud en pizza was lauw

Hans Vonk
14 Mai 2023

Het feit dat ik bij het afrekenen via iDeal 25 eurocent transactiekosten moet betalen vind ik irritant. Het gaat om niks maar het is niet klantvriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S.
14 Mai 2023

Heerlijke pizza, vandaag ook chicken burger menu erbij besteld, we hebben gesmuld!!

Jo
13 Mai 2023

Altijd goed en de smaak is geweldig

Bouman
12 Mai 2023

De pizza was gevallen denk ik. Alles was verschoven en zat aan de deksel. De andere pizza was goed.

mehmet
12 Mai 2023
P
10 Mai 2023

Eten is altijd erg lekker, wat wij alleen jammer vinden is dat er veel dingen van het menu af zijn.

Marco de groot
10 Mai 2023

Goed gevulde pizza

Jansen
10 Mai 2023

Lekker op tijd

Gaby
8 Mai 2023

Heerlijk, goed eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwin Degenaars
7 Mai 2023

Was heerlijk, juiste tijdstip bezorgd en super kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hulsman
7 Mai 2023

Heel erg veel knoflook. Maar wel erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
7 Mai 2023

Gewoon de lekkerste pizza, bezorging was ook snel en goed. Gewoon goed dus.

Vitas
6 Mai 2023
Daan
6 Mai 2023

Zeer snelle levering en de speciale verzoek voor een belletje voor levering wordt nageleefd! Zo onwijs fijn! Dit is onze place to go! Warme pizza en je proeft de ambacht en kwaliteit

Steenman
6 Mai 2023

Pizza heerlijk en warm.

Tim
6 Mai 2023

Erg lekker en netjes op tijd klaar.

Rob
6 Mai 2023

Lekkere pizza's en pasta's en mooi op tijd bezorgd.

Edwin Balk
6 Mai 2023

Ik had een verkeerde pizza gekregen. Maar ik dacht ik heb het verkeerd gedaan. Achteraf bleek de fout bij jullie te zijn gemaakt. Wel de pizza opgegeten en was ook erg lekker, maar niet zo lekker als die ik had besteld.

Hoogeveen
6 Mai 2023
Lea
5 Mai 2023

Gewoon zoals altijd weer super lekker en prima op tijd bezorgd

Bahez
5 Mai 2023
Altijd lekker
3 Mai 2023
Bianca Pronk
3 Mai 2023

Ik had een insalata salade bestelt maar de bak zat half vol met olie. Er was bijna meer olie als sla. Volgende keer veel minder olie gebruiken

Erik Franssen
30 April 2023

Altijd zeer tevreden maar deze keer was het eten helaas niet meer warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Casper
30 April 2023

Top als altijd!

Klant 14
30 April 2023

Op tijd en weer lekker met uitzondering van de patat. Niet lang genoeg gebakken en slap. Kon meteen de vuilnisbak in, zonde

Jos Scholte
29 April 2023

Normaal 2bakjes kruidenboter bij de bolletjes . Had er 2bij besteld moest daar €1.80 bij betalen, alleen kreeg ik er 1 minder. Na hun antwoord je krijgt altijd naar 1 bakje per bestelling gratis wat niet zo is krijg ik een voucher voor bij de volgende bestelling. Helaas wacht ik daar nog steeds op. Normaal nooit geen probleem gehad dus hoop dat dit ook opgelost wordt. Voor de rest prima bestelling optijd. Dus kom op met de voucher voor de volgende x

Nicky
29 April 2023

Altijd top!

Maarten
29 April 2023

Eten werd snel en netjes bezorgd zoals altijd. Allee dit keer was eten niet geheel warm. Maar ik heb eigenlijk altijd goede ervaringen

Daisy
29 April 2023

Lekker, goed warm, leuk personeel!

Koning
28 April 2023

Wederom HEERLIJK

Fatema Nabi
28 April 2023

De beste pizza van heel Hoorn.👌

Omid
28 April 2023

Altijd prima op tijd bezorgd, de lekkerste pizza winkel van Hoorn. Klasse!

Renee
27 April 2023

Bezorging niet sociaal jongens met pet en capuchon op beetje jammer verder alles in orde

Alfons
26 April 2023

Eten was weer super goed alleen heb ik nu toch weer eens trek in een ouderwets broodje shoarma hoe moeilijk kan dat zijn.

Ineke
26 April 2023

Het was weer heerlijk! De jonge bezorger was even ons ijsje vergeten maar dat kwam omdat hij afgeleid werd door een ongeduldige en onbeleefde automobilist die niet even kon wachten tot de jongen zijn zware fiets op de stoep had gezet. Respect voor de jonge bezorger dat hij zo kalm bleef! Het ijsje werd gewoon netjes nabezorgd. Tot de volgende keer!

R
25 April 2023
Eve
18 April 2023

Snel, warm en lekker!

Deniz Öz
18 April 2023
Joke koning
17 April 2023

Was heel lekker

Bahez
16 April 2023

lef top bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martine
16 April 2023
Jill
16 April 2023

Was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Onno Keller
16 April 2023

Het eten zoals altijd erg goed. Bezorger kwam 25 minuten eerder dan gepland. Perfect!

Cheyenne
16 April 2023
wim bakker
16 April 2023

was weer super :-) :-)

Mooky's
16 April 2023

Fantastisch

Maarten
13 April 2023

Snel en eten was weer goed

Magda
13 April 2023

Echt lekker !

Nadira
11 April 2023

Echt lekker

Patricia
11 April 2023

Bezorger was ruim op tijd. Minpunt: de pizza was niet warm meer en de deeg was daardoor taai geworden. In tegenstelling van de vorige keer dat we hadden besteld. De pizza's zijn wel ruim belegd. Prijs/ kwaliteit verhouding is goed.

Amgel
10 April 2023
WBU Moddermann
8 April 2023

Heerlijke pizza.

W kuiper
3 April 2023

bij de omschrijvingen van de pizza staat niet dat er een olijf op zit bij beide pizza's anders hadden we gevraagd deze er af te laten. Bij beiden zat nl een olijf in het midden van de pizza verder waren ze errrrruuuggg lekker en goed heet

Alida
31 MĂ€rz 2023

De pizza zeevruchten was super lekker. Rijkelijk bedekt met ingrediënten. Heerlijke bodem. Korst zelfs opgegeten, wat ik normaal niet doe. Zoals altijd een behoorlijk groot formaat. Dus voor morgen nog een stukje.

Robert
31 MĂ€rz 2023

Zoals altijd lekker goed belegde pizza's en lekker!

Harun
31 MĂ€rz 2023

Was er precies op het aangegeven tijdstip. Perfecte timing. Pizza tonno was lekker en knapperig en de calzone shoarma was goed gevuld. Voor herhaling vatbaar.

Bahez
29 MĂ€rz 2023

Die marouan is echt een top bezorger! Altijd optijd stelt nooit teleur!

M.Marx
29 MĂ€rz 2023

Danke schön was echt lekker

A
29 MĂ€rz 2023

Goed

Zeynep
29 MĂ€rz 2023

Op tijd voor Iftar. Alles was weer heerlijk!!!

p h koning
27 MĂ€rz 2023
Jon
26 MĂ€rz 2023

Snel, vers en heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

meriam
26 MĂ€rz 2023
Denise
26 MĂ€rz 2023

De beste/lekkerste pizza! Niet zuinig met ingrediënten. Top

Aart
23 MĂ€rz 2023

Heerlijke satĂ© en kip shoarma calzone. Altijd goed warm en zeer smaakvol. 👍

Niels
20 MĂ€rz 2023

mag voortaan wel meer saus bij! 3 grote pizza's met 2 bakjes saus is echt te weinig...!! Pizza zat minder smaak aan als anders.. weet niet hoe dit komt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jos
20 MĂ€rz 2023

Op de juiste tijd geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
20 MĂ€rz 2023

Ruim 2 uur gewacht op de pizza. En miste de knoflook. Verder wel lekker gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sem
19 MĂ€rz 2023

Eten was prima. Tiramisu word steeds minder, en niet vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Soraya
19 MĂ€rz 2023
Peter
18 MĂ€rz 2023

Alles is top

-
17 MĂ€rz 2023

Eten was er snel. Smaakt erg vers en was nog heet bij bezorging. Top!

Peter
15 MĂ€rz 2023
Sebastian
15 MĂ€rz 2023

Beste pizza !! Altijd perfect !!

Joanna
12 MĂ€rz 2023
Memolee
11 MĂ€rz 2023
Remco
11 MĂ€rz 2023

Zoals vaak bij pizza plus is het goed voor elkaar mijn pizza was goed gevuld! Hou dit aan pizza plus. Heerlijk gegeten.

Mieke de Wolf
10 MĂ€rz 2023

Precies op tijd smaakte prima

Joost
9 MĂ€rz 2023

Heerlijke pizza. Bezorging zoals afgesproken.

Bakker
8 MĂ€rz 2023

Was weer top!

Danny Reiman
7 MĂ€rz 2023

Lekker eten en snelle bezorging

Marlon
6 MĂ€rz 2023

We bestellen hier met regelmaat. Gisteren echter een bestelling ontvangen die niet compleet was. Welgeteld 5 keer gebeld over een periode van 2.5 uur, om de rest van de bestelling te ontvangen. Alle 5 de keren werd gezegd dat het onderweg was. Bij het laatste telefoontje werd gezegd dat we de bestelling hadden geweigerd aan de deur. Waarom zouden we dat doen? Er had niemand voor de deur gestaan. Na 5x bellen op gegeven. We hebben dus betaald voor gebakken lucht. Na 24 uur nog steeds niets ontvangen. Dan kun je niet meer over een menselijke fout spreken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gravin
6 MĂ€rz 2023
Gerard
6 MĂ€rz 2023

De kaas lag naast de pitsa jammer de smaak was goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Onno Keller
5 MĂ€rz 2023

Bestelling was snel en de pizza's erg rijk belegd. Zeer goed.

A de groot
4 MĂ€rz 2023

Ik zak broodjes besteld kreeg ik maar 3 broodjes en normaal een zak vol broodjes jammer de andere bestelling wat lekker

N.
2 MĂ€rz 2023

Heel goed en ook super lekker

Nadi
28 Februar 2023

Lekker

wim bakker
28 Februar 2023

zoals ik gewent ben van jullie alles op tijd geleverd en weer erg lekker

Langetuin
27 Februar 2023
Fabian
27 Februar 2023

Pizza kipshoarma altijd top

Rene
27 Februar 2023
Fred
26 Februar 2023
JJ
25 Februar 2023
Lenny
25 Februar 2023
Holly
25 Februar 2023

Lekker en meer dan genoeg!

Marko Marx
23 Februar 2023

Was weer echt lekker danke schön

Terband
22 Februar 2023

Saté was goed. Patat te zout. Hamburger was op heel veel plekken zwart.

Meister
21 Februar 2023

Heerlijke pizza's 😍

Mieke
20 Februar 2023

Zat weinig vis in de pasta del mar . Cesar salade veel kip, prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harrie Gort
20 Februar 2023

Beetje duur en later dan de gewenste tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Muhammad Bakro
19 Februar 2023
Elly Badra-Poel
19 Februar 2023

Het eten van Pizza Plus was weer Klasse. Bedankt mensen en ga zo door!

Kim
18 Februar 2023

Was ontzettend lekker weer beste pizzas van Hoorn

Sherif
17 Februar 2023

Top kwaliteit, zoals altijd super goed. Aanrader

Jeroen
16 Februar 2023

Perfect zoals gewoonlijk

Mo
16 Februar 2023

Ik vond de shoarma pizza wat minder dit keer. Maar de prijzen zijn wel echt aan de hoge kant geworden hoor! Erg jammer. Verder was alles wel naar wens. Maar €40 voor 2 pizza’s en een salade is bizar!

Elke
13 Februar 2023

Altijd heerlijk en goed belegd!

Henk van Herwijnen
13 Februar 2023
danielle
13 Februar 2023

prima op tijd bezorgd, top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Terband
13 Februar 2023

De Mexicaanse burger had een aardig verbrand broodje en burger had ook flink wat zwarte stukken. Rest van de bestelling was wel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Burgt
13 Februar 2023

Gewoon weg wederom top.đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Twan
12 Februar 2023

Pizza was heerlijk! De patat helaas koud ( maar wel goed van smaak)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maarten
12 Februar 2023

Zoals eigenlijk altijd, heerlijke pizza’s!

Jochem
11 Februar 2023

Heerlijke pizza’s! Ruim belegd en groot

Mark
9 Februar 2023

Beste pizza's van NL, top bezorging weer.

Koning
9 Februar 2023

Zoals altijd HEERLIJKE kipsate gegeten met de altijd overheerlijke verse patat TOP ZAAK

Steenman
9 Februar 2023

De pizza's waren ruim op tijd geleverd en ze waren bijzonder lekker.

Louise
9 Februar 2023

Prima kwaliteit, erg lekker, goed warm en vlot bezorgd.

Joke
5 Februar 2023

De champignonsaus over mijn kip heen was water met een kleurtje, graag de saus dikker. Mozzarellasalade was heerlijk, alleen wil ik als tip meegeven, halveer de tomaatjes, ze waren zo niet lekker om te eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romy
3 Februar 2023

Het was lauw en het duurde lang

Bert
3 Februar 2023

Lekker gegeten

Sebastian
3 Februar 2023

Altijd lekker !!

Remko Moesman
1 Februar 2023

Super lekker,keurige en snelle bezorging,goede kwaliteit zoals altijd,mijn complimenten

willem
30 Januar 2023

Lekkere pizza's, maar zijn wat aan de prijzige kant. Ook vallen de bezorgkosten tegen. 3 euro bij een bestelling van 30 euro.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Didier
29 Januar 2023

Eten was heerlijk. Alleen zat het verkeerde drinken er bij

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elskamp
29 Januar 2023
Marco
29 Januar 2023

Goede porties. Altijd goed als ik hier bestel.

Lenny
29 Januar 2023
Nathalie
28 Januar 2023
Mladen Nikolic
28 Januar 2023
G
25 Januar 2023
Harry Huijser
21 Januar 2023
Mieke
20 Januar 2023

Prima pizza, bestelling zou 18u komen, ik werd om 18u gebeld dat bestelling iets verlaat was, was er om 18.05 prima service!!

ik
19 Januar 2023

Eten was weer eens top en bezorging was lekker snel.

Nicky
18 Januar 2023

Altijd top!

Damian
16 Januar 2023
L.C.Sitter
15 Januar 2023

Zoals iedere keer weer heerlijke pizza en heerlijke sate en verrukkelijke tiramisu

Artur
15 Januar 2023

THE BEST!

Sherina
14 Januar 2023

Het eten was echt weer top alleen me drinken zat niet bij me menu, wel jammer

Lenny
14 Januar 2023