Avaliações de Pizza Plus Hoorn

Avaliações recentes

5.0
S wijdenes
11 abril 2024

Net als altijd, prima eten👌

Irene de vries
10 abril 2024

Super lekker pizza en goed belegt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dorota
7 abril 2024

Snelle bezorging. Warme, smaakvolle en grote porties plus heerlijke broodjes, vaak gratis. ik raad aan!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ben
6 abril 2024

Weer uitstekend van kwaliteit, lekker warm en meer dan genoeg.

Keller
6 abril 2024

Perfecte bezorging en kwaliteit van bestelling was uitstekend.

Bob
4 abril 2024
Lindsey Koeman
4 abril 2024

Ik had duidelijk aangeven zonder salami. Dat hebben ze ook gezien want het was geel aangestreept. Echter zat er toch salami in. Beetje jammer nu moest ik alles zelf eruit halen. Snap niet waarom er niks met mijn opmerking gebeurd is

Esther
1 abril 2024
Mike
1 abril 2024
Hugo Groot
30 março 2024

Helemaal top… weer

den Bak
30 março 2024

De calsone was heerlijk! En ik zat echt vol. En bedankt voor de leuke verrassing die er bij zat!

Oscar
30 março 2024

Over bezorgin en bezorg kosten ben ik helaas niet tevreden !!

Ayse
30 março 2024

Was weer super lekker!

Ruud van Suchtelen
26 março 2024

Heerlijke pizza's lekkere lasagne keurig op tijd bezorgd

Marco
26 março 2024

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
24 março 2024

pizza lekker, en vlot bezorgd

Esther
24 março 2024
Memolee
22 março 2024

Was weer top lekker gegeten

Terband
20 março 2024

Snel bezorgd. Helaas was de hamburger al bijna koud bij het bezorgen en de randen waren flink verbrand.

Klaas
19 março 2024

Ze zijn heel gierig met de saus. Je krijgt 1 klein karig bakje knoflooksaus wat echt niet genoeg is. Zeer teleurgesteld

Amy
17 março 2024

Heerlijk en snel en de site is ook makkelijk om te gebruiken

Aron
15 março 2024

Binnen een halfuur bezorgd en dat op een vrijdag! Super snel en lekker zoals altijd:)

Timo
15 março 2024

Echt lekker

Riny Verdonk
11 março 2024
Martine
10 março 2024

Altijd heerlijke saté van de gril en een rijkelijk gevulde ceasar salade! Lekker met broodjes en zelfgemaakte patat erbij. Bezorging op tijd. Kortom een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Farid
10 março 2024

De beste pizza 🍕

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mieke de Wolfu
9 março 2024
Cora
9 março 2024

Te veel rode ui op cremi bacon pizza

Fayke
9 março 2024

Patat en pizza waren helaas koud.Voor het eerst na vele bestellingen.

Vanessa
9 março 2024
Michelle
6 março 2024

Het was weer heerlijk!

Marloes
6 março 2024
Leo Roos
6 março 2024

Mega goed gevuld, smaakvol...een topper deze tent

nora.nieuweboer@hotmail.com
3 março 2024

Sausbakjes waren kapot en pizza beleg zat tegen het deksel aan😑

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
3 março 2024

Zoals altijd was het weer heerlijk en de bezorging zelfs sneller dan aangegeven. Top

Bart
3 março 2024

Hele goede pizza's met een goede bodem en rijk gevuld.

Frank
1 março 2024

Wederom perfect.🙏

A
1 março 2024
Vanessa
28 fevereiro 2024
Jolanda Teelker
25 fevereiro 2024

Ik had gevraagd of het om 6 uur gebracht kon worden En het was er om 6 uur en het smaakte prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Juul
24 fevereiro 2024

T was weer supergoed!! Heerlijke kip/hamburgers, lekkere frietjes, alles nog warm en meer dan voldoende!

Willem
22 fevereiro 2024

Bestel hier elke week Altijd optijd en heerlijk eten

Paul
21 fevereiro 2024
Vanessa
20 fevereiro 2024

Super lekker zoals altijd. Zowel de pizza’s de hamburger en de patat.

Frank
20 fevereiro 2024

Vers goed gevuld knapperige korst vriendelijk

M&M
19 fevereiro 2024

Heerlijk eten, snel bezorgd. Een aanrader!

Rene
19 fevereiro 2024

Ondanks drukte , keurig op TIJD

Don
19 fevereiro 2024

2 uur gewacht op een pizza en een hamburger De pizza was met minder zorg & kwaliteit bereid dan ik gewend ben van pizza plus. Denk dat het een drukke dag is geweest voor de keuken maar helaas heb ik niet kunnen genieten van mijn pizza. De bovenkant was licht verbrand en het deeg was niet helemaal gaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
18 fevereiro 2024

De kipfiletburger is simpelweg perfect en de huisgemaakte broodjes met kruidenboter absoluut heerlijk.

Natasja
18 fevereiro 2024

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd (op zaterdag 6 uur!), veel keuze en eenvoudig aan te geven als je een ingrediënt niet wil in een gerecht

H
17 fevereiro 2024

Heerlijk weer zoals altijd! Lekker gegeten. Super warm en goed van smaak. Mooie porties.

Joost holt
17 fevereiro 2024

Bestel hier al jaren en nooit te klagen. Snelle levering en het eten is altijd geweldig. Er is in die tijd tweemaal een klacht geweest en deze is meer dan klantvriendelijk opgelost. Geen wonder dat ze er zo lang zitten als ze er zitten. Aanrader!

els
17 fevereiro 2024

snel en lekker, zoals gewoonlijk!!

Jacek
17 fevereiro 2024
Vanessa
15 fevereiro 2024

Heerlijk zoals altijd en netjes op tijd geleverd.

Vytautas
15 fevereiro 2024

Altijd lekker!

Antonio
14 fevereiro 2024

Heerlijk zoals altijd. Heerlijke calzones. En perfect op tijd.

Sjaak Beuving
12 fevereiro 2024

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjoerd
11 fevereiro 2024
Mar
10 fevereiro 2024

Was top

Cora
10 fevereiro 2024

Lekker

Ed
10 fevereiro 2024

Goed zoals altijd.

Andżej
9 fevereiro 2024
Zara
8 fevereiro 2024
Esther
8 fevereiro 2024

Dit keer viel het tegen De pizza’s waren lauw en hamburger menu was ook niet warm/heet Dit zijn wij niet van jullie gewend

Gigi
8 fevereiro 2024

Heerlijke calzone kip shoarma en patat!

Baas
7 fevereiro 2024

Was weer super lekker

Farid
6 fevereiro 2024

Heerlijk pizza, lekker warm 😋

Els
5 fevereiro 2024

Ik had pizza kipshoarma. Ik vond hem erg lekker en best redelijk warm. De bezorger was er met 30 minuten, dus best snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D. Pieroelie
4 fevereiro 2024

Zoals altijd uitstekende kwaliteit. Al jaren mijn eerste keus om pizza van te bestellen. Extra complimenten aan de bezorger, die in één keer mijn voordeur wist te vinden. Ik heb al meerdere malen naar buiten moeten rennen om menig pakket-/ voedselbezorger tegemoet te lopen voor ze de verkeerde kant op gingen of weer weg gingen. Mijn voordeur is namelijk erg verdekt opgesteld en instructies om de weg te wijzen worden veelal niet gelezen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leon Wester
4 fevereiro 2024

Alles is top bij deze tent! Geen op of aanmerkingen!! 1 van de beste in Hoorn!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiana De groot
4 fevereiro 2024

Omgg !! Beste tent ever ! Die burgers die vers gebakken broodjes 1 woord : GEWELDIG ! Een echte aanrader

Wilma vd Klundett
4 fevereiro 2024

Top👍

Sebastian
4 fevereiro 2024

Beste pizza van Hoorn NH! Bedankt!

Anne Langedijk
3 fevereiro 2024
Juul
3 fevereiro 2024

Eten was top, bezorger(s) vriendelijk en beleefd. Vergeten cola werd voor aflevering opgemerkt door pizza plus, belde op om dit door te geven en nabezorging werd snel gedaan. Suoer service!!

Vanessa
2 fevereiro 2024

Heerlijke hamburger en goeie friet. Echt een Aanrader.

Peter
29 janeiro 2024

Weer fantastisch, eten weer zoals het hoort te zijn . Timing bestelling spot om zelf afgehaald op zondag rond 18;00 en het was klaar . Tot de volgende . Mis alleen de shoarma schotel van vroeger heel erg 🫣

Morvin amelo
29 janeiro 2024
Alexander
28 janeiro 2024

Hamburger menu

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

meryem jabry
28 janeiro 2024
Bas
27 janeiro 2024

Was top !!

M. de Graaf
24 janeiro 2024

Heerlijk! Blij met bakje uiensaus i.p.v. hete saus. Misschien volgende keer wat rauwe paprika in de salade? Supersnel bezorgd deze keer.

Remco
24 janeiro 2024

Altijd goed eten, vandaag de saté pizza besteld.. Echt de lekkerste van Hoorn!

Paulien
23 janeiro 2024
Richard
23 janeiro 2024
p h koninh
23 janeiro 2024

alles prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Farid
18 janeiro 2024

Eten was koud :(

Caroline
17 janeiro 2024

Door het slechte weer moest je de bestelling afhalen daar had ik over heen gelezen. Gebeld en toen hebben ze alsnog de bestelling gebracht. Heel fijn, alleen de cola ontbrak!

Lea
16 janeiro 2024

Zoals altijd erg lekker en precies op tijd gebracht

Wilma
14 janeiro 2024

Super lekkere pizza's.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin Kok
14 janeiro 2024

Zoals altijd super lekker eten. Ik had een hamburger en die zijn altijd heel erg lekker. Ook de pizza van m’n vrouw en dochter waren heerlijk vertelden ze. Hele goeie pizzeria met heerlijk eten. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Madelief
13 janeiro 2024

Het eten was koud, koude pizza, patat en burger. Smaak van pizza funghi was erg goed, de rest erg matig. De bezorger was een kwartier later dan de bezorgtijd, maar aangezien een weekendavond kan dit gebeuren. Normaal geen slechte ervaringen, maar dit viel zwaar tegen. Wij zullen hier de komende tijd even niet meer bestellen…

Holt
13 janeiro 2024

Namens een client/bewoner een bestelling geplaatst. Keurig op tijd en netjes afgegeven bij de receptie èn ook nog een belletje dat het er was! Meer dan complimenten voor de service. Pizza was ook geweldig en viel uitstekend in de smaak!

Jesse
13 janeiro 2024

Supersnel, beste pizza van Hoorn alleen nu ik in de stad woon komt mn pizza vaak niet heel warm aan. Moest em ff in de oven doen. Niet erg, maar zou fijn zijn als hij heet aankomt. Misschien kunnen jullie er iets mee in de toekomst

Wanda
8 janeiro 2024

Eten is altijd super, of je nou pizza of pasta eet. Het is altijd een feestje!

S
7 janeiro 2024

Altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marga Merkelbag
7 janeiro 2024

Ik ben heel tevreden met de snelle bezorging 👍

Fred
7 janeiro 2024

Weer heerlijke pizza, de beste van Nederland !

Mark Passenier
7 janeiro 2024

Per ongeluk een verkeerde pizza geleverd, kan een keertje gebeuren. Leek veel op de pizza die we besteld hadden, dus niet moeilijk gedaan en gewoon opgegeten. Kwaliteit was prima.,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.